Gran èxit del 7è estage de Judo a Cala Rajada 2016, organitzat pel Reshinkan



El club de judo va organitzar la primera activitat del programa d'estiu *
El Renshinkan viu l'estiu *.  L'Stage de Cala Rajada va reunir un centenar atletes, de totes les edats, que van gaudir de tres dies de convivència amb judokes d'altres pobles de la comarca i també de Menorca, es Castell i l'Escola Menorquina de Judo.


Van dur a terme una gran diversitat d'activitats programades, judo, classe de japonès a càrrec del mestre Fukusaka, excursions, berenar a la platja, jocs al parc, minigolf, piscina, i la demostració del final de curs judo al carrer etc etc, a la que esportistes i acompanyants van gaudir de l'intercanvi d'aquest cap de setmana.

* Judo al carrer * és una de les parts que forma el Renshinkan viu, i és una de les activitats que no hi pot faltar a l'stage. Demostració de randori a tots els pares i públic en general presents davant de l'Hotel concentració. Acabat l'acte el director de l'Hotel, sr Jaume conjuntament amb la sotsdirectora de l'Hotel senyora Lida van ser els encarregats de lliurar les distincions.




El Renshinkan participa del Trofeu de Santa Eugènia de judo infantil. 

Molt bé l'organització per part del professor amfitrió Javier Mancheño i el seu equip el Tokushinkan. La VIII edició del Trofeu de Santa Eugènia va reunir a una mica més d'un centenar de joves esportistes les edats oscil·laven entre els 3 i els 13 anys, en dues modalitats diferents, la primera jocs de lluita adaptats al judo en la qual els majors van gaudir de veure les habilitats dels petitons, la segona part competició reservada als sub 11 i sub 13 on ja es veuen futures promeses del judo balear.



Els participants del club de l'llevant mallorquí són els següents:

Modalitat de jocs d'exhibició: MARINA MATEU, YAMILA MANZANO, MARINA GALLARDO, IRENE BINIMELIS, Mª NATALIA RAMOS, MARTA GINARD. ELIZABETH RENTERIA, CRISTINA CONEJO, ALEXIS XAVIER BAUZA, GERARD MATEU, AYRTON XAVIER BAUZA, MATEU RIERA ABELLAN i LLUC CONEJO ABENZA.

Modalitat competició:

Medalla d'0r: WASSIM EL ARJOUNI, MARC VIVES ESTELRICH, JAUME CABRER LLODRÀ, PABLO CABRERA, JOAN TONI GALLARDO i LOUIS PRAHL.
Medalla d'argent: SAIF EL ARJOUNI i RAÚL CABRERA.
Medalla de bronze:CARLES RIERA GELABERT.