Les instal·lacions esportives del col·legi manacorí Molí d'en Xema es van vestir de gala i van servir d'escenari on els gairebé 400 assistents, entre acompanyants, esportistes, organització etc., van gaudir de les actuacions del millor judo petitó.

El passat diumenge dia 5, i en el programa de les Fires i Festes de Manacor, es va dur a terme la segona edició del torneig infantil,  promogut per l'AMIPA del col·legi, amb l'organització a càrrec del Club Renshinkan i el patrocini de l'Ajuntament. Diguem que molt pocs van ser els errors comptabilitzats i el festival va sortir de primera línia.


Puntualment, tal com estava previst, es van presentar les escoles participants. Les paraules de benvinguda van ser conjuntament per part de l'Ajuntament de Manacor, amb el regidor d'Esports, Sr. Miquel Perelló, i també per part de l'AMIPA amb la seva presidenta Sra. Belén Oliver, mentre que l'acte de cloenda va anar a càrrec de la vicepresidenta de l'AMIPA, Sra. Benvinguda Febrer.

Les edats reservades eren dels 3 als 14 anys i 129 van ser els esportistes participants, 91 en la modalitat d'exhibició de randori i 38 en la modalitat de competició. Ells representaren les següents escoles convidades: de Manacor: La Puresa, Simó Ballester, Es Canyar, Jaume Vidal, Sa Graduada i Renshinkan; i també Renshinkan Cala Ratjada, Son Servera, Poliesportiu Na Caragol (Artà), Col·legi Juníper Serra de Petra, Na Penyal de Cala Millor, Punta de n'Amer de sa Coma, Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç, i els amfitrions, el Col·legi Molí de Xema de Manacor.

En definitiva, un espectacular festival de judo d'edat escolar, on els petits, amb el seu graciós judogui, foren els més grans de la festa.