Sp. Sant Marçal 2-Regional 2

Pep, Javi, Manu (90' Nico), Faba (6' David), Iván, Cascales, Aso, Crespo (88' Fajardo), Dani, Pablo i Enric.
Gols: 1-0 Rogel min. 54, 2-0 Rogel min. 60, 2-1 Pablo min. 61 y 2-2 David min. 76
Un punt que serveix per sumar pero que sembla del tot insuficient per anar escalant posicions. Vist el vist encara es pot donar per bo l'empat ja que es va remuntar un 2-0 que pareixia insalvable.
Primera part sense molta història on cap dels dos equips va tenir ocasions clares de gol.
A la segona part l'equip local es va avançar fins a un 2-0 al minut 60, però igual que la setmana pasada, just després de rebre el segon es va aconseguir retallar distancies per finalment empatar al minut 76 amb un gol d'en David.
La situació es la següent, dels 3 equips que sembla que es jugaran el descens, el que està més en forma es el Lloret que du 9 punts de 15. L'Escolar no perd, però tampoc guanya i a n'aquestes altures ja només val sumar de 3 en 3, i el Llosetense B es l'equip que ara mateix ocupa la setzena posició, es l'equip amb pitjor balanç a les 5 darreres jornades. La setmana que ve ens visita el Valldemossa At. que està salvat i per tant ve fora cap pressió. A casa ja no s'hauria de deixar escapar cap punt per tal d'arribar a la setzena posició, que es la que t'assegura la categoria. Al.lots, entrenar fort i deixar-ho tot sobre el camp i segur que la victòria arribarà