Escolar 1-Independiente C/R 2

Pep, Carlos, Martí (80' Manu), Nico (73' Javi), David, Iván, Serapio (63' Faba), Cascales, Aso, Crespo (88' Fajardo) i Dani.

Gols: 1-0 Carlos min. 2, 1-1 Lee min. 27, 1-2 Adriano min. 63

Que fàcil es pitar a l'Escolar enguany. Normalment es diu que al llarg d'una temporada les errades a favor i en contra dels àrbitres s'igualen i que al final et donen el que et lleven. Aquesta temporada no basten les jornades que queden per que ens tornin el que ens han llevat. Pareix mentida que dues jugades iguales a dos partits diferents tinguin dues interpretacions arbitrals. La primera ens va costar un penal en contra la setmana pasada a Sant Jordi i la segona, la d'ahir, ni tan sols es pitar la infracció. Aixó sumat a que el 90% de les nostres errades defensives ens costen gol fan cada vegada més difícil treure el cap de la situació a la que ens trobam actualment.
El partit no podia començar millor, al minut dos, en Carlos que va fer un partidàs ahir, va marcar el 1-0, pero quedava molt de partit. L'equip visitant dominava el partit pero només fins on volia l'Escolar ja que en tota la primera part només feren una ocasió clara de gol, ben aturada per en Pep. Després la sort tampoc acompanya, perquè amb el 1-0 dues ocasions clares a la porteria dels visitants. La primera un bon xut d'en Nico que pegà al travesser i la segona, un mal rebuig del porter que hagúes pogut caure als peus de qualcun dels tres jugadors locals que hi havia a la zona, cau justament als peus del única defensor que hi havia en aquests moments. I com de costum no podia faltar la badada defensiva, aprofitada per el jugador visitant per empatar el partit.

La segona part el Independiente va dominar el partit fins al minut 63 quan va marcar el 1-2. A partir d'aqui l'Escolar va estirar linees mirant de almenys empatar el partit, pero el col.legiat no va donar opció. Cada jugada de perill era anulada per falta o fora de joc, la majoria de vegades mes que dubtoses. I també hem d'afegir la falta de gol que te el nostre equip, dues ocasions clares davant el porter no varen poder ser ni rematades.
Al final nirvis al camp i a les grades, expulsions, enrenou...
La situació actual es que quedant el quart dels darrers depenem d'altres resultats, de 2ª B i de Tercera. Si com sembla, el Llosetense davalla a Tercera, en davallarien 4 a 2ª Regional. Així només ens salvariem si qualque equip de tercera puja a 2ª B.
Sigui com sigui, hem de seguir lluitant per mirar de pujar qualque posició i no dependre d'altres.
Agraïr al nombrós públic que despres de la presentació va quedar a animar a l'equip.