Divendres, dia 22 de gener, va tenir lloc l'acte de lliurement dels trofeus de la Copa Balear de Nòrdic Walking. Suso Rexach i Cati Ferriol, del club gabellí Myotragus van imposar-se com a guanyadors absoluts de les categories masculina i femenina. Els trofeus i els regals oferts per la Federació Balear de Muntanya van se lliurats pel seu president. Cal recordar que Suso i Cati ja van aconseguir els primers lloc del campionat de Balears individual disputat al circuit de Cala Agulla- Cala Mesquida. Aquesta és la notícia que publicàvem en el seu moment:
http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/esports/17027-ii-camopionat-de-balears-de-nordic-walkingSuso Rexach no va poder assistir a l'esdeveniement per motius personals i Cati Ferriol recollí el seu trofeu i el del seu company.

La Copa Balear és una mena de lliga amb una sèrie de proves "oficials" que puntuen. Els corredors federats van obtenint punt en funció de la seva participació a les distintes proves.

L'acte va tenir lloc a un restaurant de Lloret i reuní un bon nombre de competidors de nòrdic en un ambient molt agradòs.Aprofitant el sopar de la Copa Balear de Marxa Nòrdica s'entrgaren les titulacions federatives al primer equip de jutges de competició.