El Reshinkan obté cinc medalles d'argent en el campionat de Balears júnior i absolut de judo.  Tambè aconsegueix l'or i l'argent en katas


 

Aquets dissabte passat (23 de gener), Calvià va ser una altra vegada el centre d’atenció per els aficionats al Judo de les Illes. Devers 90 esportistes representant als clubs de les 4 illes es trobaren per disputar la final autonòmica de les categories junior, sènior absoluta i katas, es a dir més de 15 anys tant masculí com femení.

El Renshinkan va estar molt bé ja que tots els seus esportistes, inscrits per aquest esdeveniment, varen pujar al pòdium. El més significatiu va ser que els cinc que competien varen disputar la final, però cap d'ells va aconseguir la medalla d'or.

Els protagonistes van ser el següents: TOMAS PEDRO FIOL, PAU RODRIGUEZ ALBA,  JAUME MAIMÓ JUAN, MARGA ROIG i XISCA MARTÍN.

En el apartat de Katas en Juanan Martinez va a conseguir la medalla d’or con *uke* en la Nage No Kata, mentre que Marcos Gonzalez, la de plata com *tori* en la Ju No Kata.