Crònica de la jornada de 3x3 de l'Atlètic EscolarCom en anteriors edicions del 3x3, aquest diumenge dia 3 es va omplir el poliesportiu d'Es Figueral de bàsquet, diversió i molt bones sensacions. Tant a la convocatòria del Club Atlètic Escolar fa per Sant Bartomeu a l'agost, com la que es fa per Nadal, l'objectiu és sempre el mateix, retrobar amics, fer esport, riure molt ,i en el cas del 3x3 dels Reis, cremar una mica el torró i els excessos culinaris d'aquestes dates. Això sí, sempre amb molt bon humor.

Al matí es convocaren els nins i nines de les categories preminis i minis (fins a dotze anys), es presentaren 6 equips: Els Artanencs,  NBA, Jurassic Artá, Los Guerreros,  Lucha Dragons i Minis Guerreras. 
Guanyadors a la categoria mini Els Artanencs i a preminis els Lucha Dragons.Ja per la tarda, els convocats eren els més grans.
De 13 a 16 anys, categoria infantil/cadet, competiren 7 equips: Gabellins Power, Dub Nation, Juego de Gemelas, Anónimos,  Magic Blue, Super 3 i Bàsquet Manacor.
La final es va disputar entre el Bàsquet Manacor i els Super 3, quedant campions els manacorins.Els més veterans del bàsquet varen ser també el grup més nombrós, amb 12 equips (Maccabi de levantar, La altura no importa, Caracoles gordos, Minabo de Moscú, Artanencs A, Artanencs B, El equipo A, Bocachancrew, Sfinter de Milán,  Juli's Team, Es padrí de na Xita i Jordi Pitjallida).
La final, disputadissima, entre els Sfinter de Milán i els Minabo de Moscú es va resoldre a favor dels Sfinter.

Bé, ja haureu notat que amb aquests noms l'objectiu principal era la diversió i que tot i que necessàriament a qualsevol competició hi ha de haver un guanyador aquest no era el "leitmotiv" de la jornada.

Tots els equips a qualsevol categoria podien ser masculins, femenins o mixtos, predominant però els equips de composició masculina. També la convocatòria estava oberta a tothom que hi volgués participar, de fet a part dels propis jugadors del club organitzador hi varen venir jugadors i amants del bàsquet d'Artà, Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, sa Pobla i Campos.

Tots plegats -participants, aficionats i públic- varen fer que la jornada fos animada i ben divertida.

Els membres de la directiva del Club, a part de quedar molt satisfets de la resposta obtinguda, volen fer públic el seu agraïment a l'Ajuntament pel recolzament, als aficionats assistents ja sigui com participants o com a públic i als col·laboradors Cinema de Capdepera,  Bar Sa Plaça i Cafè L'Orient per la donació de premis als guanyadors.