Primera Regional
LLORET 0-ESCOLAR 1

Gol: Aso

Pep, Javi (64' Cascales), Carlos, Manu, Abdu, Juanito, Faba (82' Sergio), Nico (79' Pablo), Ivan (78' Crespo), Aso i Enric.

Primera part on l'equip ha anat de més a menys però tampoc ha passat molta de pena perquè avui en defensa ha estat bastant bé. La segona part no ha començat amb bones notícies ja que els verd-i-blancs s'han quedat amb un menys per l'expulsió d'en Juanito per doble groga. Despres de reestructurar les línees l'Escolar ha tornat a assolir el control del partit i al minut 65 en Aso ha marcat el 0-1. D'aquí al final s'ha defensat amb molt d'ordre i s'han tingut ocasions al contracop. Segona victòria consecutiva que ens serveix per pujar un lloc a la classificació i acostar-nos a la salvació.