Escolar Prebenjamí

ESCOLAR, 2 - LLOSETENSE B, 1
Gols: Faba i Juanito

Pep, Javi, Manu, Abdu, Juanito (83' Carlos), Faba (81' Sogorb), Nico (66' Pablo), Iván, Cascales, Aso i Enric (85' Crespo).

Quinze jornades s'ha hagut d'esperar per veure la primera victòria de l'equip a casa, pero ja la tenim aquí. Els primers 45 minuts van ser de lo millor que s'ha vist aquesta temporada. Bon joc, i com no, moltíssimes ocasions, de les quals només se'n transformaren dues, per arribar al final de la primera part amb un clar 2-0 al marcador.

Però a la segona part hi va haver una davallada alarmant d'intensitat i de joc, i, en una treta de cantonada, l'equip visitant va retallar distàncies. Era el minut 64. I d'aquí al final del partit, a patir s'ha dit, en un partit que s'hagués pogut deixar resolt a la primera part. Però finalment l'equip local va poder celebrar la primera victòria a casa i sumar tres punts importantíssims. A seguir així, ‪#‎VamosVerdes‬