CE ESCOLAR 1-ARTÀ 1

Gol: Alex
Pascual, Carlos (69' Carmona), Martí, Manu, Abdou, Iván(83' Nico), Alex, Serapio (61' Javi), Aso (77' Faba), Enric i Pablo.

Partit que va començar al migdia, on la directiva local i la visitant varen reafirmar les bones relacions existents amb un dinar de germanor.
Horabaixa perfecte per veure un derbi que en global va decebre una mica.
Damunt del camp es va veure la realitat dels dos equips, un jugava a no perdre i l'altre a guanyar, segons les necessitats de cada equip.
L'Escolar va dominar tot el partit, tampoc va crear massa ocasions, peró més que el rival, llevat els minuts que varen seguir al gol visitant, on es va passar una mica de pena. El gol de l'Escolar va arribar al minut 35 obra d'en Alex amb un contraatac perfecte que va arribar despres d'una treta de cantonada de l'Artà. En Martí va creuar es camp i amb dues passades més es va deixar tot sol a n'en Alex que va culminar la jugada amb un bona definició. Fins al final de la primera part l'Escolar va crear perill, sobretot per la banda dreta pero sense aconseguir ocasions clares.

fotos BETO

La segon part va seguir amb la mateixa linea, i el signe del partit hages pogut canviar si s'hagués culminat un altre contra perfecte dels verd-i-blancs que va deixar en Aso tot sol davant del porter visitant pero a l'hora de rematar ja va arribar massa forçat i el seu tir va sortir fora. L'Artà va començar a pressionar una mica més amunt i va treure moltes faltes a favor, i es veia venir que el perill només podia venir a pilota aturada. I aixi va ser, al min.61 una pilota penjada a l'àrea local va ser rematada per en Nieto davant la passivitat de la defensa local per posar el marcador en empat. D'aqui al minut 70, més o manco, l'Artà va dominar el partit, fora tenir massa ocasions tampoc pero s'estava més a prop del 1-2 que del 2-1.

A partir d'aqui l'Escolar va tornar a dominar el partit però només va tenir una ocasió clara més per poder guanyar el partit, amb un xut de fora de l'àrea de n'Enric que el porter va poder refusar amb els punys.
En resum, derbi descafeïnat al qual l'Escolar va fer més mèrits per guanyar però on al final només va poder sumar un punt.