foto d'arxiu

Dissabte l'Infantil femení va guanyar el darrer partit contra el Pollença, rival directe en la classificació. El partit no va estar exclòs d'emoció fins al darrer segon. Tot i sorprendre les locals en el primer quart, amb un 27-7, les pollencines van recuperar al darrer amb un espectacular 13-28. El partit es va empatar a falta de 8 segons. La jugadora Becky va rebre una falta personal i va donar la victòria a l'Escolar amb un 1/2 tirs finals. Per acabar 69-68.

Al capvespre, el Mini maculí va disputar un gran partit amb l'Andratx. El partit va començar lleugerament decantat-se cap els visitants, però no va ser fins al cinquè quart quan l'Andratx es va distanciar definitivament, guanyant 38-54.

El Diumenge el Cadet masculí va perdre a Santa Maria 81-58, en un disputat partit on el poc encert en la línia de tir lliure, per part gabellina, va fer impossible disputar la victòria.