Gran ambient a la presentació dels equips de l'Atlètic Escolar 



La presentació de la temporada 2014-15 de l'Atlètic Escolar va començar (com no és habitual) per les fotos dels diferents equips i del cos tècnic; seguidament i puntualment a les 19,15 va començar l'acte principal de la presentació de les plantilles amb la col·laboració de Batucap que feu l'entrada des de l'exterior del poliesportiu.



Una vegada presentades totes les plantilles el president Lorenzo Baltasar es dirigí al públic i als jugadors; donà les gràcies per l'esforç per col·laborar en la bona marxa del club;  també es va recordar de tots els que d'una manera o altra col·laboren en el manteniment del club; i amb aquestes paraules va donar pas al regidor d'esports que va elogiar a l'entitat i va prometre que s'arreglarien les goteres.



Es va fer una menció especial a totes les empreses que col·laboren monetariament amb l'Atlètic Escolar i amb el patrocini de les diferents plantilles. Acte seguit es va fer una foto de familia amb tots els jugadors, entrenadors, delegats, directius i persones involucrades en el club, i també es lliuraren una sèrie d'obsequis a tots els jugadors. Per acabar la vetllada de presentació, tots els ho desitjaren quedaren a sopar del buffet preparat per l'empresa Singular.



Un any més tot un èxit.