Pep Mascaró imparteix un curs de judo a Alemanya

Image

  El passat cap de setmana el professor del club de judo i col·laborador de Cap Vermell , Pep Mascaró, va ser convidat a un curs d’arts marcials. Els professors que impartiren el curs varen ser Paul Pauwels de Bèlgica (7è DAN de Jiu Jitsu), Rainer Grytt d’Alemanya (6è DAN de Jiu Jutsu, modalitat katas), Oliver Reitz d’Alemanya (especialista en esgrima) , el filipins Arni i Kali (tècniques filipines basades en armes blanques) i Pep Mascaró (modalitat de Judo de competició).
   La seu era un poble anomenat Kröv, de tant sols 3.500 habitants, situat a la província  de Koblenz, a uns 60 quilòmetres de  Colònia dedicat a la producció de vi.

Image 


   Tots els professors tenien una hora i mitja, amb 15 minuts de descans entre classe i classe, amb uns horaris propis de la cronologia alemanya, super-puntual. Un tatami ocupava tota la pista del pavelló esportiu, amb un ambient sensacionals, amb un cupo  de 60 participants, sense acceptar més inscripcions per a no dificultar un treball correcte. El programa  per a les classes d’en Pep eren: el dissabte per a tècniques de Shime Waza (estrangulació) i el diumenge per a kaeshi waza (tècniques de contraatac). Les figures varen ser mostrades amb l’altre professor de Reshinkan, Juan Andrés Martínez. Finalitzada la classes ambdós obtingueren una forta ovació  i l’enhorabona per part dels alumnes presents pel treball realitzat.

Image

Image