Al triatló de la Colònia de Sant Jordi s'imposà contundentment amb un temps de 1:58:34

El triatleta Xisco Vives va proclamar-se campió de les Illes Balears dia 3 de maig de 2014  a la Colònia de Sant Jordi. Les distàncies de les proves eren 1,5 quilòmetres nedant, 40 quilòmetres en bicicleta en ruta i 10 quilòmetres de carrera a peu. En Xisco va acabar la prova amb 1 hora 58 minuts i 34 segons, mentre el segon classificat va fer el recorregut en 2h:08’:48”.

La prova va tenir un format olímpic , pel que fa a les distàncies. La natació se va fer a la platja des Carbó. La prova de bicicleta va tenir la sortida des de la Colònia de Sant  Jordi cap a Ses Salines i Es Llombards fins el far del cap de Ses Salines i tornada. El recorregut de la carrera a peu va ser  pel passeig Marítim, amb magnífiques vistes de l’illa de Cabrera..

Cal dir que en la mateixa prova també hi va participar el triatleta gabellí, José Manuel Paniagua, el qual va fer un temps de 2:00:34.

Aquesta prova gaudeix de gran prestigi, té caràcter internacional, amb més de 600 inscrits de distints països com ara Austràlia, Sudàfrica, Canadà, Estats Units i diversos països europeus.