Immerescuda derrota de l'escolar davant el Son Ferrer

1ª Regional
Escolar 2 - Son Ferrer 3
   Sergi, David, Martí, Ángel, Domi, Joan Ferrer (Pacheco), Mateu (Miguelito), Rafa, Edu (Joan Ribot), Alberto i Serapio
   Amonestacions: Martí, Alberto, Pacheco i Domi doble amonestació. El millor per a mi: Toni Serapio

Si ja és difícil guanyar un partit davant qualsevol contrari, resulta del tot impossible lluitar contra un àrbitre que no fa cas de les indicacions del seu línier quan li marca un fora de joc que acaba en gol. El tema de l'arbitratge sempre és discutit, segons la  interpretació que tingui cadascú de la jugada, ara bé, quan una cosa és evident i la decisió de l'àrbitre és del tot injusta és quan es perden els nervis i tota la feina feta fins llavors no serveix de res i acaba com acaba.
   Un partit en què l'Escolar va ser clar dominador de la situació, principalment a la primera part, i en què es va arribar al minut 45 amb el resultat d'1-0; a l'inici de la segona part el Son Ferrer va empatar i a partir de l'1-2, amb la jugada conflictiva esmentada, va ser quan per a mi l'Escolar va perdre la concentració, a causa de la decisió arbitral. Es va aconseguir empatar 2-2 amb una falta màxima a favor de l'Escolar, més que dubtosa, i ja a les acaballes del partit el Son Ferrer aconsegueix el definitiu 2-3. En definitiva, un partit que l'Escolar es mereixia guanyar pel joc i actitud, però, com ja he dit abans, contra un àrbitre no s'hi pot jugar.

3ª Regional
Escolar 4 - Boreal de Marratxí 0
D'aquest partit tan sols vos puc dir que en Tolo Riutort (Segle XII), a partir d'ara forma part de l'equip tècnic, juntament amb Joan Gayà.
Benvingut.

Juvenils
Poblense 4 - Escolar 0
Aquest era un partit dels complicats que tenien els Juvenils, davant un equip que es troba a la part alta de la classificació, tot i que l'Escolar va tenir una ocasió clara de gol que Adri va fallar tot sol davant el porter. Tal vegada haurien posat les coses una mica més complicades al contrari, però les ocasions i principalment en aquesta categoria no es poden perdonar ja que el contrari no ho va fer.

Cadets
Escolar 4 - Xilvar 1
   Bon resultat dels jugadors de Toni Brunet davant d'un dels darrers classificats de la categoria. Cal comentar la convocatòria de tres jugadors dels Infantils A (José Ramón, Alex i Toni Miquel, els quals varen jugar, tots tres, amb molt bon criteri) Enhorabona a tots.