Repàs a les vint temporades amb la disciplina de l'Escolar.


 

La xerrada que vam tenir amb Xisco va ser molt interessant, ha recordat moltes persones que al seu costat  van viure moments que van fer història al terreny esportiu del club, persones com: Pascual Martí, Bernat Martí, Fernando Martínez, José Luis Triguero, Ismael Venera, Jaume Moll, Jeroni Adrover, Manolo Fernández (Cuadrado), etc... Xisco va ser el cap visible dels VERDS BOYS

- Quin són els millors records d'aquestes 20 temporades?

 - Poder veure la progressió de cada jugador que he entrenat des que va començar amb jo fins que vam acabar la temporada o l'etapa amb ells, veure l'alegria dels nins quan vénen a entrenar. Sincerament gaudeixo més d'aquestes petites coses abans que qualsevol resultat que puguem tenir, he tingut la sort de tenir dues generacions com la del 2011 i el 2012 que m'han ajudat a ser feliç fent el que feia i els dec molt només per aquest motiu. Valoro molt ser feliç i aquest darrer any ho he estat molt, sense saber que seria la meva darrera temporada, he gaudit com un nin petit a cada entrenament o partit que hem tingut.

Com a jugador em quedaré amb les temporades amb Manolo Fernández  com a entrenador, en elles vaig progressar molt a partir de la diversió a cada entrenament i gairebé sense adonar-me'n. També guardo amb molt d'afecte totes les amistats que he fet durant totes aquestes temporades com a jugador, vaig conèixer el meu millor amic al futbol i me'l porto per a tota la vida. També vaig tenir l'oportunitat de viure grans temporades en màximes categories com va ser a Cadets, aconseguint guanyar a casa el San Francisco per 4-0 o empatar a l'Estadi Balear contra un Atlètic Balears que es jugava la lliga. Una altra anècdota inoblidable va ser quan ens vam ajuntar un parell de bojos aficionats i vam decidir passar la temporada visitant camps per veure el Primer Equip de l'Escolar amb pancartes de Verdes Boys (era un alien verd i les lletres de Verdes Boys ben grans). Justament va ser la temporada en què el club va aconseguir l'ascens de Segona Regional a Primera Regional al camp de l'Athletic Huialfàs. El que vam viure aquella temporada creant afició i un moviment FAN que serà complicat de tornar a repetir, vam arribar a portar bengales verdes i blanques a SES PESQUERES! Va ser terrible allò dels Verds Boys.


Voldria fer una menció a part per a Pascual Martí, que va ser qui em va donar l'oportunitat d'entrenar i em va donar confiança amb un grup de nins que ell coneixia i em va tractar d'una manera espectacular. És una persona molt important per a mi, no només per la part futbolística sinó també per la part personal, ja que m'ha ajudat sempre que ha pogut i n'he après molt d’ell. I gràcies a Bernat Martí per donar-me l'oportunitat a Benjamines de jugar i gaudir de l'esport que ara mateix em té absorbit, ja que quan tenia aquesta edat a mi el futbol amb prou feines m'agradava i va aconseguir que m'ho passés bé amb una pilota als peus aficionant-me a aquest esport

- Tens qualque mal record?
- El passat dia 31 de maig, tot i que no és un mal record gràcies a pares i jugadors que van fer que un dia força complicat per a mi, fos bonic per tot l'amor i l'afecte que em van mostrar. No ha estat fàcil per a mi afrontar aquestes últimes setmanes en què intuïa que no podria ser allò pel que lluitava i a casa, amb la meva família, ho he passat força malament. Les sensacions que vaig tenir no les desitjo a ningú. Només espero que valgui la pena i puguin treure profit d'allò que han volgut fer, si el club en treu profit jo estaré content, no sóc de mirar pel meu bé personal sinó de mirar el que és millor per al club. La meva proposta no casava amb allò que podia aprofitar el club i per això la meva decisió final. Un altre record dolent va ser viure el descens a Juvenil Primera Regional en aquell Playoff pel descens contra el Binissalem, a mi em va tocar viure-ho com a delegat aquell dia i podríem haver-ho aconseguit però els nervis ens van jugar una mala passada.


BEST