C.B. Son Servera 47 - 69 C.B. Capdepera Café3
Sènior Masculí
10 desembre 2021

Partit més complicat del que el resultat mostra. El Son Servera va mostrar una defensa més sòlida que a l'anada i als nostres sèniors se'ls hi comença a notar la falta d'entrenaments i d'efectius, sobretot en el físic. El que abans eren les armes més fortes de l'equip, el contraatac i el rebot, ara s'han convertit en els seus "hàndicaps". Per altra banda, i gràcies als entrenaments tàctics previs al partit que varen poder realitzar, l'equip va mostrar millor organització i enteniment que a altres encontres. Cal dir que el Capdepera dominà el "matx" d'inici a fi, imposant el ritme de joc que es requeria a cada moment. Finalment, l'equip queda el segon classificat amb 6 victòries i 2 derrotes, mostrant caràcter i competitivitat a una lliga que ha servit per agafar to, confiança i bones sensacions. Ara el nostre Insular haurà de jugar contra els millors de la categoria a on hauran de donar el 100% a cada partit, però no tenim cap dubte que ho faran... i molt bé.



C.B.Capdepera  – Porreres  
Premini Masculí
11 desembre 2021

Darrer partit de l'any del nostre premini i gran partit per acomiadar el gimnàs de s'Alzinar. Els nins sortiren amb moltes ganes i il·lusió, demostrant que estan gaudint del bàsquet.

Esperem que el 2022 vengui replet de sorpreses i carregat de molt de bàsquet per aquests joves. Desitjam que passin unes bones festes i que aquest any que ve vengui la normalitat completa.



CB Capdepera  Noah’s  14 - 65 Felanitx 
Infantil Mixt
11 desembre 2021

Derrota del conjunt gabellí davant el primer classificat de la lliga. El partit es va desenvolupar con s’esperava, on els visitants varen dominar des de l’inici fins al final, encara que els/les jugadors/es de Capdepera varen donar batalla fins al darrer segon. Enhorabona a amb dos equips per la seva actuació.



C.B. Porto Cristo 34 - 66 CB Capdepera Noah's
Infantil Mixt
18 desembre 2021

Encontre a on va jugar l’altura contra la intensitat. El Capdepera des del primer moment va sortir decidit a defensar amb totes les seves forces, fer canastres ràpidament i seguir defensant, estratègia que va donar fruits en alguns moments del partits, encara que el Porto Cristo tenia la seva pròpia estratègia de joc que va dificultar a l’equip gabellí jugar totalment a la seva manera. Tot i això, els i les infantils van sabre trobar alternatives per assolir la victòria en una pista molt difícil. S’ha de destacar el canvi de mentalitat dels joves i les joves de l’equip que no van tenir por d’enfrontar-se a aquests rivals que les guanyaven en envergadura i veure que els entrenaments de contacte amb el rival estan produint un equip sense por davant la canastra.



CBC Pinturas Romero  59 - 100 SCD Hispania
Júnior Masculí

Els dos primer quarts d’aquest encontre foren dominats per l’equip de Palma, amb la seva contundència i amb la idea de tancar-se a darrera, el conjunt gabellí no va sabre fer front a l’equip de Ciutat. La segona meitat del partit va estar molt més disputada i els juvenils de Capdepera aconseguiren moltes més canastres, encara que el poc encert al tir lliure, i la gran avantatge en el marcador creada al principi no va donar l’oportunitat al nostre equip per a remuntar el partit. Fa falta encara molta feina, però una vegada que els nostres al·lots s’hi posen, no hi ha diferències amb el rival.




Tancades les competicions, fins passat festes, aprofitam per desitjar-vos carretades de salut i molt bones festes a tots i a totes.