Una lectora ens ha remès una imatge que es repeteix dia a dia. Són innumerables les fotografies que rebem de bosses de fems deixades al carrer.  La que publiquem a dalt correspon a l'autovia Joan Carles I, mentre que la de sota és de la zona de Sa Pedruscada. 



Són dos exemples però podríem publicar desenes: a les papereres, penjades d'arbres, a les voreres de camins... 

Sembla que no tothom te assumits els canvis en la recollida de fems en el municipi,  o simplement fan el que sempre han fet: el que han volgut  perquè  les normes no van amb ells. Mentre les bosses ( i tot tipus de trastos) segueixen per les voravies fins són retirats...  

Convendria posar-se mans a la feina i cercar solucions, pagant el que pagam per la recollida de fems (recordem que hi ha un increment de devers el 30% de la taxa) i els carrers plens de bosses ... Pot ser sigui una minoria qui no compleix, però s'hauria d'aturar perquè la sensació és que tot està brut i tampoc és això. 

Ho hem repetit varies vegades (arribarem a ser pesats!) però insistim: per molt que millori el sistema de recollida ( per favor valoreu la periodicitat de la recollida de les fraccions!) si la ciutadania no col·labora, no anirà mai bé.