Aquestes són les papereres que volen posar a la reforma prevista en el moll de Cala Rajada. Esperem que canviïn de model, ja que l'experiència que tenim a Cala Rajada és que quan fa un poc de vent giren les bosses de plàstic i aboquen tots els fems a terra... i acaben a la mar. 

Malgrat que des Cap Vermell hem comentat el fet (amb imatges), no ens han fet massa cas i dissortadament encara n'hi ha moltes per tot Cala Rajada (instal·lades en anteriors obres d'embelliment) que s'haurien de canviar. A més, malgrat ser d'acer inoxidable, vora la mar s'oxiden a la llarga, com podeu veure a les imatges.



Per si teniu dubtes podeu comprovar el que dèiem amb aquesta imatge... Esperem que rectifiquin i no s'arribin a posar les papereres previstes i no s'hagin de substituir per altres més adients una vegada feta la despesa.  Sembla que per alguns "tècnics" prima més la part estètica que la pràctica.  



Per cert els bancs proposats també se van posar per Cala Rajada i d'ells només podem dir que són prou incòmodes, ja que no tenen respatller.