Els participants del programa de Gent Gran de Creu Roja gaudeixen d’una sortida cultural organitzada per l’entitat en col·laboració amb l’Ajuntament de Capdepera


 

 

El passat divendres 7 de juny un total de 60 persones participaren a la sortida cultural a Son Real (Santa Margalida) organitzada per Creu Roja Capdepera en la qual l’Ajuntament va col·laborar amb el transport.

La finca pública Son Real és un tresor natural i històric on hi podem trobar una antiga possessió, encara operativa, amb animals de granja autòctons, una oficina d’informació, jaciments arqueològics, etc. El centre d’interpretació i museu arqueològic va ser el que més va agradar als assistents: un centre amb elements audiovisuals on s’explica la història de Son Real i on es dóna valor a una forma de vida que girava en torn al camp, la mar i les mans de la gent que hi treballava com a mode de vida i supervivència.

Les persones participants del programa de Gent Gran de Creu Roja Capdepera: usuari/es de teleassistència i ajuda a domicili complementària, assistents de gimnàstica de Creu Roja, etc., van gaudir d’un dia complet amb la visita a Son Real i el seu museu, un passeig pel mercat de Ca’n Picafort i un bon dinar.

A través d’aquest tipus d’activitats es facilita l’accés a recursos culturals i d’oci a la gent gran i la seva participació, es fomenta l’establiment i reforç de les relacions interpersonals, es promou l’activitat física i es reforça el sentiments de pertinença a Creu Roja dels usuaris/es i el voluntariat.

Creu Roja desenvolupa periòdicament activitats d’aquest tipus per a gent gran, dirigides als seus usuaris però també obertes a aquelles persones majors interessades en participar-hi.