Insular Sènior masculí
Binissalem 88 - 85 CB Capdepera
1 febrer 2019

Derrota dels sèniors del club contra l'Alcúdia en un dels millors partits de la temporada de l'equip de Capdepera. Malgrat les nombroses lesions que te l'equip i que va fer que només 5 jugadors de l'equip ( i dos júniors ) poguessin anar al partit, l'ànim i la voluntat no s'acabaren en cap moment.  Se va haver de jugar una prorroga  en la que l'equip visitant jugà amb 4 jugadors i va mantenir la cara fins el final.  Cal tornar a lamentar la lesió d'altre jugador (i ja són 5)  durant el partit. L'equip ha d'agrair als dos júniors desplaçats  fins Alcúdia per a jugar, ja que sense ells el partit hauria estat molt diferent.


Infantil masculí
Binissalem 30 – 55 CB Capdepera
2 febrer 2019

Bon partit dels infantils del Club de bàsquet Capdepera davant un Binissalem que va lluitar tot el partit. La defensa dura dels gabellins ha propiciat realitzar contraatacs ràpids. En estàtic sempre cercaven l’un contra un i a partir d’aquí intentaren trobar el jugador tot sol.

 




Junior masculí
Ciutat d’Inca 52 – 72 CB Capdepera
2 febrer 2019

Partit difícil davant una zona rocosa durant 30 minuts. Descol·locats davant la situació els jugadors gabellins no han desplegat  un  gran joc però si que han estat prou efectius