Concert curt però brillant



Diumenge al capvespre l’Orquestra Simfònica del conservatori professional de música i dansa de Mallorca oferí un curt però intens concert al Centre Cap Vermell. Tot un regal pels amants de la música que omplien l'Auditori, i que va rebre com a resposta una sonora i llarga ovació coma mostra d'agraïment. 



L’orquestra oferí tres peces: l’Obertura de Glika, el 1r moviment del concert de violí de Bruch i  el 1r moviment de la tercera simfònica de Beethoven. Totes elles magníficament executades per uns músics que, malgrat la seva joventut, demostren un gran nivell. 

Treball d’equip amb una gran interpretació d’aquest joves que sorprenen per la solida formació musical que mostraren el diumenge a l’Auditòrium del Centre Cap Vermell, destaca l’actuació de la jove solista Clara Bauzà, fortament ovacionada després de la seva actuació.



Les tres peces triades no eren d'execució fàcil, però resultaren brillants. Cal destacar la gran feina del director i la dedicació del músics.

Al concert a Cala Rajada, l’orquestra va estar dirigida pel Gran Director i violoncel·lista holandès Marien van Staalen. 

Entre els magnífics músics que oferiren aquest gran concert hi participaren dos gabellins, na Carme Alzina i en  Pau Vaquer Dalmau.