La nit alemanya, l'Octoberparty, del cap setmana gastronòmic de Cala Rajada, va fer acte de presència, un any més, de la mà del bar "Sa Cova" de Cala Lliteres. Nit distesa i tranquil·la, amb una acceptable afluència de públic que anà passant per l'envelat al llarg de tota la vetllada per tal de tastar les especialitats culinàries del país germànic.



Salsitxes, Eisbein (bracet de porc), pastís de carn, kartoffelnsalat, xucrut..., autèntiques delícies d'una cuina que la indústria turística ens ha apropat al llarg dels anys i que ara ens són prou familiars. De totes elles en va fer un bon tast el públic que la nit del dissabte passà pel moll, i que majoritàriament va ser del país, tant gent del poble com turistes de cap de setmana arribats d'altres indrets de l'illa. Es veu que els alemanys no en van gaire endarrer.



I entre el públic, cares conegudes, com les del nou president i l'obre major de Sant Antoni, Quico Melis i J.R.Esteva, acompanyats d'aquest tot terreny que és en Joan Fuster. Se'ls veia "contents", i és que la cervesa fa miracles.



En fi, una vetllada per a degustar bon menjar alemany, beure dues cerveses i passar l'estona a vorera de mar. Que és una bona manera de matar el temps, al nostre parer.