El Judo Reshinkan reuneix l'equip de col·laboradors a Cala Rajada


 
Hi ha unes persones que són imprescindibles perquè un club sigui gran. Aquestes persones són els voluntaris que de manera desinteressada sempre estan disposats a ajudar en tot el que faci falta. El Renshinkan presumeix de tenir per dir-ho d'alguna manera el millor equip del món.
Els festivals, les demostracions i les competicions muntades per a aquest grup de gent, donen una  seguretat i fan trobar a gust a tots els pares i esportistes nens i grans participants en els esdeveniments, una prova d'ell per exemple van ser les felicitacions rebudes un cop acabat el internacional Trofeu Renshinkan. 
Doncs aquest cap de setmana passat, ara acabades les competicions d'hivern van decidir fer un cap de setmana allà on hauria de tot menys judo, i així es va fer excursions a la muntanya i com no un *capfico*  a les platges verges de Cala Rajada.

Aquets protagonistes entre d’altres  son: LLUÍS LLULL, MANOLO PEÑA, MARCOS GONZÁLEZ, PEP MASCARÓ, SANDRA RECHE, SEBASTIAN WNUK, CRISTINA ORTEGA, MARIA ORTEGA, JUAN ANDRÉS MARTÍNEZ, PAU RODRIGUEZ, MANUEL FERNÁNDEZ, MIQUEL CABRER, FRANCO SERGIO, JOAN TONI ARQUELLADA,  Mª LOURDES FIOL, AINA SUREDA, NEUS TIZÓN, BIEL JOAN i TOMÀS PEDRO FIOL.