7:30h Una gran caravana de vehicles contraincendis de la UME ha vingut per error a Betlem en comptes d'anar a l'incendi. Preciós temps perdut. Com pot ser!


El Conseller Company diu "que són aquí" i el capità Ángel de la UME diu que " el vehicle que anava davant no era de la UME"

Tot i que ho consideram com a una anècdota avui a la roda de premsa del Conseller Company al Polígon de Capdepera hem demanat explicacions del que havia passat. El Conseller Company ha respost a la nostra pregunta (vegeu el vídeo en breu -s'està pujant-) sols ha dit després de returar un moment: "la UME són aquí i estan treballant....!

Hem volgut parlar amb membresde la UME que primer ens han dit: "no nos hemos equivocado". Quan els hem dit que hi havia fotos i que sols voliem saber què havia passat exactament ens han dit que no podien fer declaracions i que anàssim a parlar amb el capità Àngel, de la UME.

Les declaracions del capità no han estat gens amables. Per dues vegades ens ha dit que no havíen anat a la Colòniade Sant Pere. Davant la nostra insistència i desprès de dir-li que hi havia fotos i que les havíem publicat. Ens ha remarcat en to més elevat i per dues vegades que el primer vehicle de la caravana no era de la UME.

Idò això, li hem dit, els qui vos hi manaven s'han equivocat.

No ha dit ni sí, ni no. I aquí s'ha acabat la conversa.

Ens sap greu si hem fet enfadar a algú, però, com hem dit, això no passa d'una anècdota i que no lleva cap mèrit a la feina que fan. Tothom es pot equivocar. Però que no s'omplin la boca de coordinació perfecta,....quan passa tot això.

Per cert al Conseller l'hem vist molt "peix" no tenia constància de que el foc hagués arribat a cap casa, i veient les imatges,....