Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 460
Aprovada la reducció dels preus de l'Escola d'Estiu.


El ple extraordinari d'aquest dimarts 30 d'abril només tenia un punt a l'ordre del dia, concretament el referent a la modificació de l'ordenança fiscal que regula els preus públics de l'Escola d'Estiu. Una modificació que tenia com a objectiu reduir aquests preus i que ha estat aprovada amb els vots a favor de l'equip de govern (PP i Més) i l'abstenció del PSOE. El Pi, per la seva banda, no ha assistit al ple.

D'aquesta manera i amb l'aprovació d'aquestes nous preus, una família amb un fill o filla passa d'haver de pagar 205,41 € a pagar 146 € mensuals, mentre que l'escoleta matinera passa dels 45,10 € als 25 € per infant. També es redueix el preu del segon, tercer fill o filla i dels infants amb discapacitat.

Els nous preus queden de la següent manera:

- Tarifa mensual: general 146 €, 2n germà (o discapacitat) 116,60 €, 3r germà i successius 73 €, matinera 25 €.

- Tarifa quinzena: general 73 €, 2n germà (o discapacitat) 58,40 €, 3r germà i successius 36,50 €, matinera 12,50 €.

- Tarifa dia (només en cas dels mesos de juny i setembre) general 9,33 €, 2n germà (o discapacitat) 9,33 €, 3r germà i successius 9,33 €.

Els mesos de juny i setembre no es bonifiquen, atès que no són mesos complets.

Aquesta reducció era una petició de les famílies dels infants del municipi, moltes de les quals no tenen família amb qui deixar els fills mentre fan feina i l'Escola d'Estiu és l'única opció que tenen. D'aquesta manera l'esforç econòmic que hauran de fer per a poder continuar amb la seva vida laboral no serà tan gros.