Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 827
La "narcollanxa" de 12 metres i tres motors de gran potència es trobava a la deriva.


La Guàrdia Civil intenta localitzar els tripulants d'una narcollanxa, que ha estat localitzada ahir, dissabte, en aigües de la zona de Canyamel. La barca, d'uns dotze metres d'eslora, era buida, però se sospita que la nit del divendres va ser utilitzada per descarregar una partida de droga a la costa de l'illa. L'embarcació portava tres motors de gran potència, amb els dipòsits de benzina pràcticament buits, fet que indicava que prèviament hauria fet un llarg trajecte abans d'arribar a l'illa, amb l'objectiu de descarregar aquesta droga.

Encara no se sap el nombre exacte de tripulants que viatjaven a bord d'aquesta ràpida embarcació, però habitualment no solen ser més de tres persones. El més segur és que aquests individus estiguin, ara mateix, en qualque lloc de l'illa, però serà difícil localitzar-los.

L'embarcació va ser traslladada fins al port de Cala Rajada on va ser revisada a fons pels investigadors de la Guàrdia Civil, que intenten determinar d'on venia la llanxa abans d'arribat a la costa mallorquina.