Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 268



Divendres, 8 de març, van tenir lloc els actes organitzats per a commemorar el Dia de la Dona en el nostre municipi.

Un any més l’IES de Capdepera ha organitzat una atractiu programa amb el suggestiu títol de “Mar de Dones” amb tot un seguit de tallers i xerrades de gran interès, que culminaren amb una taula rodona i una paella. Us informarem més extensament amb un article específic.

Pel que fa al programa organitzat per l’Ajuntament de Capdepera i Esperit Feminista,  que s’estén durant gairebé una setmana plena d’actes.
 

Prèviament, des de dilluns dia 4 de març se pot visitar l'exposició "AMB TACTE, VIOLÈNCIES OBSTÈTRIQUES" a l’entrada del Centre Cap Vermell (es podrà visitar fins el dia 15 de maç, de dilluns a divendres de 9 a 20 h.). Dimarts, 5 de març, va tenir lloc l’espectacle familiar d’Espill Teatre JANE DE LA JUNGLA a la Biblioteca de Cala Rajada, que explica la relació de la científica Jane Goodman que treballà amb goril·les al Congo. Dijous, 7 de març va tenir lloc un contacontes amb temàtica relacionada amb el Dia de la Dona a l’espai familiar Racó Petit.


 

El 8M, Dia internacional de la dona va tenir lloc la inauguració de l'exposició "AMB TACTE, VIOLÈNCIES OBSTÈTRIQUES", amb unes paraules de Mireia Flaquer, regidora de Benestar social de Capdepera, qui va donar la benvinguda a l’acte de presentació de l’exposició organitzada per Esperit feminista.
 

Acte seguit na Maria Antonia Fuster va llegir el manifest que es prepara cada any, amb marcat aire reivindicatiu. Esperem poder publicar-lo en breu.



L’acte va comptar amb les cançons de n’Eva Artigues que posaren un bell contrapunt musical.
 



En acabar l’acte el gruix dels assistents vam visitar l’exposició, que esta formada per una col·lecció de fotografies d’estudi de gran qualitat fotogràfica que pretenen donar a conèixer les distintes situacions de violència relacionada amb  el part. L’exposició està organitzada Fundació Naüm, a partir del projecte Mares i Nadons, posat en marxa en el barri de Son Roca a Palma.