Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 609


Un any més el CEIP S’AUBA ha volgut col·laborar amb una iniciativa solidaria per recaptar fons per a nins desfavorits a través d’alguna fundació. Seguint amb l’experiència anterior, s’ha tornat a repetir el format de Cursa Solidària, un format que va donar un magnífic resultat l’any passat i que s’ha volgut repetir.



Per aquest motiu, el dimarts dia 5 de desembre, el col·legi s’Auba va fer una cursa solidària per a recaptar fons per a la Fundación Vicente Ferrer de la Índia a través de Dolç Somriure - Dulce Sonrisa de William Tétard, aquí a Cala Rajada, entitat escollida per fer la col·laboració d’aquest any. Dolç Sonriure intenta recaptar fons per a les famílies de Srisailam, zona on la Fundació està executant els darrers projectes, i el repte és aconseguir 7500€, que permetran comprar 1522 uniformes escolars per a nins i nines de la Índia rural. 


                                     

https://www.stockcrowd.com/standard-4152ac37-d85d-49b8-80fa-4e3ff19caffc#K20.
Cal a dir que la recaptació el dia de la cursa va ser de 1185€p 



A la cursa solidària hi va participar tota l’escola, i molts d’ells acompanyats pels seus pares, padrins, o germans, amb una aportació mínima d’un euro, per obtenir el dorsal per participar a la cursa, com també tota la resta de la família, pagant 1 euro per cada dorsal, o aportant alguna quantitat extra malgrat no participar a la cursa, sols per col·laborar.





Aquest any, la cursa solidària es va traslladar al passeig de Son Moll,  en un circuit que partia de la Plaça Castellet, fent diferents circuits, fins a Na Ferradura el més petits, i fins a Son Moll els més grans, una cursa no competitiva, sols participar i col·laborar amb l’Associació Dolç Somriure i la Fundació Vicente Ferrer. A l’arribada tots els participants reberen una medalla commemorativa de la cursa, com una mena de recompensa per la seva participació.
 



En resum, un acte festiu i molt emotiu, que va ser un total èxit i que s’espera es pugui tornar a repetir, per col·laborar amb les associacions que cerquen el progrés i benestar del infants en països desfavorits.