Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1792
L'accident ha tengut lloc en la cruïlla dels carrers Bustamante i Xuclamel, mentre el vehicle feia la maniobra de marxa enrere.



L'accident tengué lloc aquest divendres dia 1 de setembre devers les 10 hores, en la cruïlla dels carrers Bustamante i Xuclamel, mentre el vehicle feia la maniobra de marxa enrere. La víctima ha estat traslladada a Son Espases.
Segons el SAMU 061, la víctima ha patit un traumatisme cranial, facial i toràcic, i ha estat traslladada a l’Hospital Universitari de Son Espases.

Una vegada rebut l’avís, fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una ambulància de suport vital bàsic i una altra de suport vital avançat per atendre la pacient. Després d’una primera valoració i ja estabilitzada, s’ha activat el codi trauma greu i ha estat traslladada al centre hospitalari amb preavís d’estat greu i pronòstic reservat.

Ja a l'hospital no ha pogut superar la gravetat de las lesions. La Policia Local està confeccionant el corresponent atestat policial. El camioner va ser sotmès a les proves d'alcoholèmia i també es va prendre declaració a diversos testimonis.

La dona era natural de Cala Rajada on hi ha viscut tota la vida.