Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 545
A principis del 2022 l'Ajuntament el comanà a la Càtedra de Medi Ambient i Turisme de la UIB. A principis de 2023 es lliurà a l'equip de govern.
Perquè no s'ha fet públic?



Comencen a sortir els marrons de l'equip de govern del consistori passat. Tal volta recordareu els enquestadors que el mes d'abril i maig de 2022 anaven pel municipi amb unes gruixudes enquestes. A Cap Vermell ens demanaren la publicació d'aquesta nota. 

Un lector amb vincles amb la UIB ens comentà que a principis d'any es lliurà aquest document. A partir d'aquí sorgeixen molts d'interrogants: Per què no es va presentar? No agradaren les conclusions o propostes? Disposa d'aquest document l'Associació Hotelera? Volia el PSOE informació privilegiada per a la campanya? I, per cert, què ha costat? És aquest un cas, si no de malversació, de tudar els doblers públics?

Sia com sia la cosa fa pudor. I evidentment, si va lligada a R. Fernández, encara més. 

Des de la urgència de que es faci públic i estigui a l'abast de tots els ciutadans. Podem recordar que aquest Pla ve de lluny:

En una recerca ràpida trobam que 

L'any 2015: en l'assemblea anual de l’Associació Hotelera de Capdepera, el seu president, Joan Ferrer deia: "volem prendre part en la redacció del Pla Estratègic de Turisme i com a Associació Hotelera volen ser tinguts en compte"




L'any 2020, amb motiu de la visita de la presidenta del Consell deia la crònica: "...s'ha presentat a l'equip municipal i a membres del sector hoteler i turístic gabellí, el Pla Estratègic de Turisme que la primera institució mallorquina desenvoluparà el 2021 en matèria de promoció exterior, entre altres actuacions, per fer de Mallorca una destinació segura".




L'any 2022:  Reunió amb la directora general de Turisme:
 La finalitat era treballar en la configuració del Pla Territorial Turístic 2022



Així, doncs, instam a les autoritats actuals, a fer públic el document i saber el què ha costat.