Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 1819

ELECCIONS 2007

 

Vull començar aquest escrit donant, molt sincerament, les gràcies a les 420 persones que dipositàreu la vostra confiança en la llista que jo mateix he encapçalat. Crec, personalment, que a ningú se li escapa que el nostre objectiu era aconseguir, d’una vegada per totes, aquest segon regidor que fa tant temps que cercam i que, ara, per només tres vots, no hem aconseguit.         

 

Ara però, no és temps de lamentacions, ni tampoc de pensar en aquelles persones que, per un  motiu o un altre, tenien intenció de votar-nos i al final no ho feren. Tampoc no és temps de lamentar-nos pel fet que, si Esquerra Republicana no s’hagués presentat, segurament tendríem el segon regidor i el PP en tendria cinc i no sis. La democràcia és això, tothom té dret a presentar-se, encara que, si l’objectiu de la presentació d’Esquerra Republicana era la unió de l’esquerra, s’ha aconseguit totalment el contrari: un regidor més del PP a costa de l’esquerra.   

 

Des de l’inici d’aquesta legislatura que ara acaba, la meva aposta personal va ser fer un model de política basat en el dia a dia del municipi. Durant quatre anys he insistit en les mancances d’un municipi que, al mateix temps que construeix una de les millors residències d’Europa (en paraules del PP), no és capaç de fer un manteniment diari dels seus carrers, de les seves places, del mobiliari urbà o que tampoc no és capaç de mantenir les seves instal·lacions, etc. Aquesta va ser la meva aposta i, sigui perquè no ho he sabut explicar, perquè no ho sabut fer arribar a la gent o, simplement, perquè estava completament equivocat i aquestes coses no importen gaire a la gent, he de reconèixer que la meva aposta no ha obtingut els fruits esperats.  

 

És veritat que em pot consolar la pujada del PSOE a Capdepera a costa de molta de la gent que fa quatre anys ens va votar, o la baixada d’UCAP-UM, també a Capdepera, i que molts dels vots que han perdut ens hagin arribat a nosaltres. També em pot consolar el fet que, a Cala Rajada, hi hagi hagut una campanya encoberta d’antics membres del PSOE o que el nostre “mailing”, enviat des de Palma amb el nom del Bloc, a més de venir equivocat, dugués a confusió ja que incorporava el nom del Bloc. En fi, qui no es consola és perquè no vol.  

 

Hem de reconèixer que no hem fet totes les coses com tocava, però ara ja està fet. Alguns em diran que fent bloc haguéssim aconseguit quatre regidors, però seguesc pensant que encara en tendríem tres. Altres em diran que la coalició PSM–Entesa no s’ha entès, i així moltes coses més. Ara no és moment de mirar enrere per queixar-nos, sinó per aprendre d’errors perquè no es tornin a cometre.   Per acabar, només vull reiterar les gràcies a les 420 persones que ens han donat la seva confiança i a la gent que ha estat al meu costat. Em sap molt greu haver decebut a tanta gent que estava confiada en l’augment de representació del PSM, sobretot sabent que moltes d’aquestes persones eren nous votants del PSM. A totes elles, gràcies de tot cor i perdonau per no haver aconseguit allò que tots il·lusionàvem.   Image 

 

Mateu Garau Flaquer

 

Regidor i cap de llista del PSM

Si voleu visitar el blog oficial és:

http://psm-entesa-capdepera.balearweb.net