Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 594
El ballet Stylo fora d'escena. "...enguany no ha estat possible que l’espectacle es dugui a terme per les festes de Sant Roc".


Normalment i per aquestes dades, el ballet Styllo estaria actuant, així que assajos, corregudes de mares amb les nines amunt i avall i els nirvis de les ballarines estarien a flor de pell…

Un espectacle que te una durada d’una hora aproximada, du darrera molta feina de tothom qui es vol implicar: De la mestra, na Claudia Suiter en aquest cas, preparant els balls i el fil conductor de l’espectacle entre moltes altres coses; les ballarines, que han d’aprendre aquells passos i harmonitzar amb les companyes; les mares, que acompanyen les nines als assajos i que a més queden a entretenir-les mentre que les altres companyes ballen, ajuden a maquillar-les, a preparar els vestits…; l’equip de so i llum, que ha d’estar atent al que na Claudia troba que pareix millor i un llarg etcètera de gent que està damunt l’espectacle. 

Però enguany no ha estat possible que l’espectacle es dugui a terme per les festes de Sant Roc, ja que moltes de les protagonistes, no podien ballar, i haurem d’esperar a veure si es possible que ho facin un poc més endavant.

Mentrestant, aquí teniu unes fotografies del que és una part de la feina que hi ha darrera de tot espectacle, aquestes en concret són del que s’ha estrenat enguany, i es que la màgia que es veu davant, implica molta feina darrere!



















Eva Ferrer