Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2086

URGENT: MANQUEN VOLUNTÀRIE​S CATALANOPA​RLANTS A CAPDEPERA!


Benvolgudes lectores d'aquest mitjà,
 
Ens dirigim a vosaltres perquè així ens ho ha sol·licitat l’associació Paraula. Centre de Serveis Lingüístics, que coordina la campanya de Voluntariat Lingüístic al nostre municipi.
 
Aquesta campanya consisteix a posar en contacte un voluntari catalanoparlant amb un d’aprenent per fer conversa en català en una trobada setmanal d’una hora de durada, durant 10 setmanes. Paraula facilita el material necessari i coordina les trobades.
 
Us informam que s’han inscrit noves aprenents en aquesta campanya de parelles lingüístiques a CAPDEPERA i manquen voluntàries  catalanoparlants per poder assignar a les aprenents inscrites (es tracta de dones que aprenen català i que volen practicar únicament amb dones). 
 
Us animam que us hi apunteu a fi que no quedi una sola persona al nostre municipi amb ganes d’aprendre català que no trobi el nostre suport.
 
Si voleu més informació, visiteu www.paraula.cat/ambtu, i si en voleu més detalls, telefonau directament a Paraula, al 971 76 13 0 1, i demanau per na Pilar Arnau, o per email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
 
Paraula. Centre de Serveis Lingüístics
Carrer del Pare Bartomeu Pou, 31, bxs.
Tel. 971 761 301 · Fax 971 761 947
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.paraula.cat