Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1951



Segons dades del Centre d’Investigació de Tecnologies Turístiques de les Illes Balears (CITTIIB), uns 85.000 cicloturistes visitaren Mallorca el 2009 , amb una despesa mitjana per persona i dia superior als 100 euros, el que va suposar uns ingressos anuals per a l’illa superiors als 60 milions d’euros.

 

La Fundació Mallorca Turisme ha constituït avui el Club de Producte de Cicloturisme, el primer de tot un seguit de clubs especialitzats en diferents segments econòmics relacionats amb el sector turístic, i que serviran per a definir les noves eines de promoció turística. Demà quedarà constituït el Club de Producte de Congressos i Incentius i, en les pròximes setmanes, s’iniciarà el mateix procés per als clubs de Senderisme i Enologia.



El Club de Producte de Cicloturisme reuneix, baix el mateix esperit que regeix el funcionament de la Fundació Mallorca Turisme, el sector públic i el privat, per tal d’establir i executar les accions promocionals de Mallorca com a destinació turística, mitjançant línies específiques destinades a un públic determinat. Pel que fa al cicloturisme, el públic objectiu es troba principalment al nord i centre d’Europa, i és molt heterogeni ja que inclou des de professionals fins a amateurs, passant per un públic més familiar, parelles i grups d’amics o associacions.