Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 732
Dia 12 de setembre farà 25 anys de la primera Marxa pel Tren de Llevant.
Nota de Premsa



 

Des de la Plataforma pel Tren de Llevant volem deixar constància d’aquesta petita història de lluita col·lectiva que de moment no ha arribat a bon port.

Volem fer memòria, gràfica i escrita, del que han estat aquests vint-i-cinc anys i per això hem dissenyat diverses accions amb els mitjans de comunicació del Llevant de Mallorca i els qui s’hi vulguin afegir.
 

Diumenge dia 24 emetrem un programa a través de You Tube de la Televisió serverina i en connexió amb Bellpuig, Cap Vermell, Card.cat, Cala Millor7, Cent x Cent, Revista 07500, Radio Artà, GOB,...

On contarem i analitzarem en primera persona el que ha estat aquest moviment reivindicatiu, transversal, inter-generacional i ecologista.

Hi participaran músics, activistes, el moviment associatiu de la Comarca, GOB, etc.


El mateix dia hi haurà una «marxa» simbòlica Son Carrió-Son Servera, que començarà amb una visita al Museu del Ferrocarril de Son Carrió.  El programa farà connexions en directe amb la «marxa».

Programa i «marxa» acabarà amb una paella amb tots els participants a l’estació de Son Servera.

Finalment, al llarg d'aquest mes, el Facebook de la plataforma i tots els mitjans de comunicació de la comarca publicarem entrevistes amb protagonistes de les marxes així com dossiers fotogràfics de cada any, com a recordatori de la cita de dia 24.


També demanarem, una vegada més, el suport ciutadà a través d'un senzill comunicat o d'una fotografia amb una reivindicació.



Per a més informació contactau amb:

 Facebook: https://www.facebook.com/trenllevant/

correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.