Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2320

Estimats amics del CE Escolar

Crec que estam d’acord en una cosa: que tots intentam sumar pel bé de l’Escolar; el problema és quant vol sumar cadascú i de quina forma.

 

Intentant evitar entrar en polèmiques que no duen a cap lloc (tot i que la referència al Sr. Mena, ni s’entén, ni és justificat aquest atac personal), el que volem reflectir aquí és allò evident i el que es reconeix per part dels que heu regit el club fins ara:

- Els pares, que sempre han estat socis, de dos anys cap aquí ho han deixat de ser. La vostra explicació al respecte és totalment incoherent (per no dir qualque cosa més greu), i el pitjor de tot, és una decisió adoptada unilateralment per la Junta Directiva, sense passar per un tràmit tant bàsic com la celebració d’una Assemblea on es tracti un punt tan important i essencial com aquest. PARLAM DE LA MASSA SOCIAL DEL NOSTRE CLUB i vosaltres hi jugau com si fos qualque cosa que vos pertany.

Quantes assemblees s’han fet durant els quatre darrers anys? Resposta fàcil. Cap ni una.

Dit això, obviament, ratificant el que vàrem expressar al nostre primer comunicat, lluitarem per totes les vies possibles per aconseguir que les pròximes eleccions siguin netes i transparents. Si vos hi fixau, no volem principalment guanyar (que òbviament, és el que ens agradaria), sinó que lluitam perquè guanyi qui guanyi, ho faci sense mangarrufes, doncs nosaltres no ens sentim còmodes a un altre escenari que no sigui la claretat i no entenem que es pugui fer d’una altra manera, ja que tots el que estimam aquest club volem que estigui regit per qui més ho meresqui, per qui tengui el suport de la massa social, no per una “minoria controlada” de 75 persones a un cens que podem qualificar, com a mínim, de sospitós.

Només afegir una simple reflexió: ningú posa en dubte que s’ha fet feina pel club, però si teniu tan bona opinió de vosaltres mateixos, com és que vos oposau que els mateixos pares dels jugadors votin?

Sempre ho han fet -almenys a les darreres eleccions- i no hi ha cap acord d’assamblea que modifiqui aquest aspecte.

No importa recordar que són ells, pares i mares, els que viuen el dia a dia del club i els qui paguen religiosament una important quota anual.

Aquest fet dona molt a pensar. Si heu de guanyar, guanyau, res a dir, però que sigui, repetim, amb transparència i que es tengui en compte la gent que, de sobte i sense cap mínima explicació, ha perdut la condició de soci perquè ara no vos interessa.

En rel.lació al tema de la llei d’emprenidors, ingressos, sou del Sr. Mena i altres referències, simplement dir que dona la sensació que amagau la vostra mala gestió (esportiva i extraesportiva) darrere “pedrades”, perquè vos veis estrets i, en part, ho comprenem perfectament, nosaltres també ens hi veuríem, en el vostre lloc. 

 
Candidatura Nou Escolar