Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1659
"La proposta que va rebre més elogis va ser la de rebaixar totes les quotes..." 
Dijous 4 de Maig en Bernat Palmer i el seu equip varen presentar les seves propostes per la candidatura “Un Nou Escolar” a la directiva del nostre estimat C.E. Escolar.

 Totes les propostes (econòmiques, socials i esportives) varen ser molt ben acollides per les més de cinquanta persones assistents que, des de un primer moment, van manifestar la seva preocupació per la mala marxa des Club.

La proposta que va rebre més elogis va ser la de rebaixar totes les quotes, tant de socis com de fitxes, tal i com ja es va publicar anteriorment dia 19 d’ Abril, en aquesta mateixa publicació.

 El torn de precs i preguntes va estar protagonitzat per una allau de dubtes i qüestions relacionades amb la sorpresa e indignació per part dels pares, que s’han assabentat que no podran exercir el seu dret a votar (a les darreres eleccions si ho varen poder fer perquè en aquell moment interessava) a les properes eleccions per dirigir el Club en el que juguen (prèvia pagament de 450€) els seus fills.

És fals l’argument de l'actual directiva (que, sospitosament, està dilatant la convocatòria de les eleccions) de que els pares no poden votar per no haver de pagar l'IVA, ja que l’article 13 de sa llei general de societats estableix que les quotes de socis estaran exemptes de pagament d’imposts.

La reunió va acabar amb una proposta, per part dels assistents, d’exigir, a l’actual directiva, el seu dret a votar ja que, en el moment del pagament de les quotes de les fitxes, ningú els va informar que, a diferència d’altres anys, enguany no serien socis.                       

Volem donar les gracies a tot els assistents per la seva presència i per ses seves propostes de millora.