Imprimeix
Categoria: Medi ambient
Vist: 2106

Els Espais Naturals Protegits com a recurs educatiu
Parc natural de la península de Llevant













El passat 15 de maig va concloure el curs "Els espais naturals protegits com a recurs educatiu", organitzat pel Parc Natural de la Península de Llevant en col·laboració del Departament de Pedagogia de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i duit a terme per l'equip d'educació i interpretació ambiental del Parc.

El curs, d'una durada total de 10 hores, comptà amb totes les places cobertes per estudiants universitaris, professors i altres persones interessades en l'educació ambiental.

Els assistents s'implicaren molt en les activitats proposades i pogueren conèixer de primera mà quina és l'oferta educativa del parc natural. La part pràctica del curs tingué lloc a la finca pública de s'Alqueria Vella, on els assistents pogueren conèixer el futur centre d'interpretació d'aquest parc natural.

Us recordam també que la propera activitat d'agenda consistirà en una excursió per l'interior del Parc amb la intenció de fer la que probablement serà la primera nedada de l'any en aigües de sa Font Celada.

L'excursió serà el proper 5 de juny a partir de les 9 h (inscripcions: 971 836 828).
 
L'equip del Parc natural de la península de Llevant