La dita popular guanyar fa riure no és en to peioratiu però, a la vista dels resultats, els presumptes guanyadors comencen a fer riure.
Tenia part de raó EL MUNDO quan dissabte anunciava que a Capdepera es reeditaria el pacte que hi havia.


Perquè ho sabia? Idò perquè el PP li havia comunicat que no aceptaven les condicions d'UCAP. Enteneu, sobretot, allò de que els vots d'UCAP no farien batle a Joan Ferrer. Però, evidentment, errava quan hi afegia el PSM.

Hores d'ara el pacte UCAP-PSOE està pràcticament fet. Sols pendent de qui comença els dos anys de batlia. Fa dos dies que li donen voltes. Què tenen por de què? Això sembla que comença amb una brega de gallets. Masclets tenien que ser!

Afegitó a les 16,30h:

Els primers dos anys serà batle en Tolo Alzina i els dos darrers,

si no es torça res, ho serà en Biel Torres.



La resta de tortada està repartida. Després de tres setmanes i a falta de 24h pel plenari encara hi ha corregudes? Aìxò és estimar el poble o altres interressos? Que les dues coses són normals, sí. Però és que alguns eslógans parlaven del 100% compromís.

El que ha quedat clar és que al llarg de tres setmanes no ha passat res, tot ha seguit igual. I quan hi penses te n'adones que el poble pot passar i viure sense els polítics. O no?

Jo vull fer un regal als nous governants: la resenya d'un llibre que hauria de ser a la capçalera de tots ells al llarg dels quatre anys. Tot un best-seller. Ja ho veis més d'un milió de llibres venuts en un mes.

També es podria fer un club de lectura. Ompliria!
I no va en segones. Per una vegada, vaja!

Del que he llegit aquestes darreres setmanes la frase que més m'ha agradat és:

"Els polítics i els bolquers s'han de canviar sovint...i pels mateixos motius"

(bolquers= en castellà pañales)

Pensau qui ha fet cas de l'adagi i com els hi ha anat.

A falta d'una anàlisi més acurada hem de pensar allò de que les eleccions no es guanyen, es perden. Lo difícil és saber on. O no?






Tenc que fer referència obligatòria a Esquerra Unida ja que me demanà publicament que els esmentàs. I no se com fer-ho sense semblar na Cruella de Vil. Va per a vosaltres!. Aquest és una resenya d'un article de JM Barquero al DM respecte del vostre líder, un tal Carmona, home feiner on n'hi hagi, si és que n'hi ha d'homes feiners:
"Ahora resulta que a un flamígero inquisidor contra la corrupción ajena le dieron un aviso los responsables de la Conselleria de Comercio e Industria para que no hiciera pellas en su puesto de trabajo. Es importante conocer tus propias limitaciones, así que renuncio de antemano a criticar en este artículo al Coordinador General de Izquierda Unida en Baleares, Manuel Carmona, porque los comentarios sobre él de sus ex-compañeros de partido y de gobierno me harían quedar a mí como la Madre Teresa de Calcuta. No me sorprende nada que este señor sea desde 2007 el Subdirector del Centre Balears Europa, que para algo el hombre está en política. Lo inaudito es su trayectoria profesional previa, revelada por él mismo en una entrevista durante la campaña electoral: camarero, Mercapalma y un laboratorio de pruebas de resistencia para estructuras de hormigón. Quizá esta última ocupación explique sus motivos para no dimitir la misma noche electoral tras haber vaticinado poco antes unos espléndidos resultados para su formación política y quedarse prácticamente fuera de todas las instituciones. Pero la cuestión es otra: que este ciudadano, en el ejercicio legítimo de sus derechos, se presente como candidato a la presidencia de nuestra comunidad autónoma, ¿simboliza la igualdad de oportunidades? ¿Es esta la mejor manera de acercar la política al pueblo? ¿Es lógico que para la gestión de lo público valga cualquiera? En resumidas cuentas, ¿da igual estudiar que no hacerlo?"

Quan demaneu la seva dimissió vos tornaré a fer cas. Mentres, no vull saber res de vosaltres. Bàsicament per no fer-vos més mal.

I no acabaré sense esmentar dues perles dels que ara acaben:
1. Els 15.000€ que diuen va costar a l'Ajuntamnt el festival de mr. GAY. Així els hotelers poden demanar el cel, meam si els hi donen.

2 La foto de les escases autoritats que venguéren al Mercat Medieval i que hi ha a la web municipal:



Sense comentaris.

I ja ho sabeu no aneu a cercar na Maria per sa cuina escriviu-me Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.