Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 3142

Havíem sentit a dir que Capdepera està on el Bon Jesús va pedre les sabates, però d'aquí a fer-hi un parc temàtic...

Vídeo del Parc temàtic Tierra Santa a Argentina

Inclou una nota de premsa de l'Ajuntament al respecte


No seria el primer del món, però sí de tot Europa. La constructora Grup Sigma planeja la construcció del primer parc temàtic cristià d'Europa i diu que compta amb el vist i plau de l'Ajuntament i del sector turístic del municipi. Grup Sigma és la representant a Europa del Parc Temàtic de Buenos Aires (Argentina) Terra Santa, i el de Capdepera seria a imatge i semblança del seu homòleg a Buenos Aires. Actualment només hi ha dos espais d'aquestes característiques al món, un a Florida i el de Bons Aires.

El cost del projecte oscil.laria entre els 7 i els 10 milions d'euros. El sector hoteler considera que tindria efectes molt positius sobre la situació econòmico-turística de tota l'illa. L'extensió total seria de set hectàrees, un espai considerat «ideal» per la promotora per construir un recinte d'aquesta naturalesa, aparcament inclòs.

A l'interior del recinte, s'ubicarien restaurants i espais d'oci dissenyats d'acord amb l'estètica típica de la Jerusalem de l'època

                               ______________________________________

L’Ajuntament de Capdepera informa de la situació actual del Parc temàtic Tierra Santa.

Abans de l’estiu, la empresa encarregada del parc temàtic, SIGMA, va fer arribar un dossier de 4 pàgines a l’Ajuntament on consta la descripció general del parc, la inversió aproximada i els beneficis de la realització entre altres punts.

El batle de Capdepera, Josep Gallego, va entregar una còpia del document a tots els patits polítics del Consistori abans de l’estiu perquè el poguessin consultar. Es preveu que aquest mes de setembre es reuneixin tots els partits per analitzar-lo.

Per altra banda, confirmar que l’Ajuntament no té cap projecte sobre el Parc Temàtic i que no hi ha cap decisió presa.