Quins consells li donà en Llissa com a pregoner del 2009?
De què parlarà n'Elionor al pregó d'enguany?

- Hem reunit els dos pregoners de Sant Bartomeu en declaracions exclusives per a Cap Vermell -
Les festes comencen amb el cercavila i el pregó. Idò, per primera vegada en la història de Capdepera, hem reunit el pregoner passat (en Xiscu Vives Llissa; memorable espectacle del 2009) i la pregonera d'enguany (n'Elionor Orpí Xerubina, que fa més d'un mes que ja el té fet i que gairebé ja se'l sap de memòria).

Els hem reunit perquè en Xisco li passàs oficialment el relleu de pregoner i li donàs els darrers consells en un vídeo digne de la més preuada hemeroteca de You Tube. Un vídeo saborós, com totes les festes. Un minut i mig que, probablement, es convertirà en una tradició més de les festes d'aquest poble. En veure'l, direu: Tot és a punt per Sant Bartomeu!


Ho hem fet a Can Patilla perquè en Xisco no pot perdre temps i n'Elionor troba temps d'on no n'hi ha. Gràcies a tots dos i a en Miquel Àngel, que ha aguantat el micro amb mestria professional.

També podeu escoltar les consideracions d'idoneïtat respecte de n'Elionor com a pregonera ja que segons en Xiscu, "de gabellins, gabellins, en quedam quatre o cinc"

Així doncs, després de visionar aquest vídeo, tot és a punt perquè comencin les festes. Visca Sant Bartomeu!



Se'n parlarà! En parlarem! Som-hi!