Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2557

I un me negre!


Això ho ha de comentar una dona! Vaig dir als redactors del Cap Vermell que ara els hi ha pegat per retratar la vida quotidiana a les enquestes. Mentida!!!

 


Els homes són uns mentiders compulsius, tan al bany com, al llit, com quan van a pescar…en uns casos la questió és de tamany. A l’hora de pixar no del tot: és de punteria però entenc que un pelleringo tant petit és molt mal de manejar. I això que se’l toquen des de ben petits.

Els homes de Capdepera volen pasar per metrosexuals, d’aquests que col·laboren a casa i tot aquest caliportal, però a qui volen enganar? No cola que quasi la meitat dels participants en l’enquesta assegurin que sempre la baixen. No, impossible. Si no que em diguin on van a pixar…, perquè resulta que no me’ls he topat mai.

Per què continuar? Un 30% diu que de vegades baixen la tapa. Deu ser allò del parxís, en matam una i en comptam vint... Se’n recorden que en alguna ocasió la varen tapar, però ha passat tant de temps que serien incapaços de dir quan va ser.


En definitiva, una enquesta innòcua però molt il·lustrativa del subjectivisme masculí que, desgraciadament, traslladen a altres esferes públiques com la política. Bé, això ja és pixar fora de test, com ells.
Homes..., tants com cavalls verds!    Són uns fantasmes!

Per cert, estaria bé fer l’equesta a les dones demanant-los: Els homes del teu redol, baixen la tapa del water?, o millor encara sobre la seva punteria, ha, ha, ha. Això són enquestes i no demanar a qui votaràs l'any que ve!

A continuació l’enquesta:

 


Sols per a homes: Baixes la tapa del water? 
Sempre
33  41.8% 
De vegades
24  30.4% 
Mai
14  17.7% 
La deix tal com la trob
6  7.6% 
Sols quan soc fora de casa
1  1.3% 
Altres
1  1.3% 

Nombre de votants  :  79
Primer vot  :  dissabte, 24 de juliol de 2010 12:28
Darrer vot  :  dilluns, 2 d'agost de 2010 17:41

 

 

(*) NOTA:  Ei! Qui m'havien donat per morta anava ben errat. He volgut guardar certa distància dels esdeveniments que van passant pel poble que, si les contes, no et creuen. Jo estic astorada. Tornaré, vos contaré les bregues de les dues regidores de l'equip de govern, el ball de les llistes dels partits..., però vos deix amb dues perletes:
1 Preparau-vos per tornar a córrer al sopar a la fresca.
2 El trio calavera de l'oposició hauria de proposar que a l'hora del final d'obra o de la llicència d'activitats cadascú pogués cercar el tècnic que volgués per presentar els certificats necessaris. Com al MULTI-ABUSOS CENTER, vaja!
Ja en parlarem! I no oblideu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.