Dimecres dia 5 de maig acaba el termini per a votar els candidats al Premiweb2010 sobre qualsevol pàgina web de les illes en català.

Vull ser la primera a donar l'enhorabona al Cap Vermell per haver aconseguit, de moment i ara per ara, ser la més votada de la seva categoria: Comunicació, i estar enre les 10 primeres (el top 10 que diuen els joves) de totes les que s'ha presentat. Que no són poques, precisament; 250 si no m'equivoc.

Jo també l'he votada. I vaig esser de les primeres.

La questió és que no ha votat cap dels regidors i regidores d'aquest consistori, i cap president de les associacions del municipi li ha donat suport.

Sols tres polítics l'han votada: Felip Esteva (dirigent de Entesa i ex-regidor), Bernat Artigues (secretari d'UM-Capdepera) i Joan Manuel Rosa (membre d'EU i Director General del Govern Balear).

Quina mena de lideratge hi ha en aquest poble? És que són tan impotants que no poden perdre 3 minuts per a registrar-se i votar? Tant costa donar suport a una web que, des de l'altruïsme, dóna un servei professional com el que més?

Bé, ja he dit allò que havia de dir i res em faria més feliç que rectificar aquest escrit. De moment, la conclusió a què he arribat és que assistirem a l'èxit d'una associació i d'una web de Capdepera malgrat la seva cúpula dirigent que ni tan sols se sàpiga apuntar a carro guanyador.

Qualsevol dia qüestionarem si de veres fa falta l'Ajuntament. O no?

Si algú -polític o no- canvia d'opinió o s'ho repensa, que cliqui damunt l'icona. Ànim!

La veritat és que la web és de lo millor. O no?

Na Juanita em suggereix un altre eslògan perquè la voteu:

No faceu com els polítics, votau-la!