Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2300
La indústria del turisme ha trobat en el col·lectiu gai un important segment de mercat i cada vegada sorgeixen més agències especialitzades en aquest camp. Fa dos anys que disposen d'un pavelló propi a la ITB de Berlin.

De fet, "Touristgay.com", el primer portal turístic dedicat al col·lectiu, destaca anualment les zones hoteleres on se senten més ben acollits

"Es tracta de destacar llocs on no es posarà mala cara quan dues persones del mateix sexe vagin agafades de la mà o demanin un llit doble", expliquen els responsables.

FirstSun Mallorca, per mitjà del seu president, destaca que Cales de Capdepera es defineix com "gayfriendly", és a dir, que si bé els seus establiments no estan pensats per al col·lectiu, els donen igualment la benvinguda. És un segment de població que, en general, compta amb un poder adquisitiu per sobre de la mitja, no sol tenir càrregues familiars, i no repara en despeses en els seus viatges i temps de lleure, va explicar el màxim responsable de l'associació dels hoteleres locals.

Els operadors són conscients que encara existeixen destinacions en les quals els homosexuals no són vistos amb bons ulls, cosa que obliga molts de restaurants, hotels i cafès a col·locar el cartell de "gayfriendly".