Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 3101

 El correu fa fum. Vaja polítics amb poc sentit de l'humor i pell fina! I es que en parlar de mi no ric. Molts diuen que amb els desbarats que fan, a en Fabio no li no haurien durat dos telediaris. Si a Capdepera es fes un Polònia, es moririen!
Però no donem idees i anem per feina. Si voleu polèmica, endavant!

(*)  Aquest article té data de 19 d'agost i poden donar-ne fe els redactors del Cap Vermell.


Ara resultarà que tots els mals d’aquest Ajuntament són culpa meva. De que en el mes de setembre encara no s’hagin aprovats els pressuposts, per exemple; de que sian incapaços de complir el pacte que (no) signaren a l’inici de la legislatura (i que per cert no han mostrat mai). De la desconfiança mútua i recíproca que hi ha entre tots els regidors i regidores... Que hi ha salvades excepcions? Sí, i que justament amb generalitzacions els posam a tots dins del mateix sac? És cert, quan es generalitza es perden els matisos. Em sap greu, però és que som així de “burra”.


Ara bé, de petita m’ensenyaren que hi ha pecats d’acció i d'omissió. M’explicaré, perquè aquesta joveneia no deu saber que és, això: Vull dir que pot haver-hi polítics que són responsables directes  d’algunes situacions i  d’altres que, sense contribuir al desgavell general, tampoc fan res per aturar-ho i ni tan sols se'n desmarcarquen. Això darrer és l’omissió... I ho dic tant per als del govern com per als de l’oposició. Així com també per la resta de ciutadans que contemplen silents i astorats els esdeveniments. Vos posaré un exemple molt més clar per donar-me a entendre: Quanta gent sabia de primera mà, per qüestions laborals o proximitat amb el tema, lo del Palma Arena i no deia res?

Per cert, l’omissió d’ajuda està penalitzada per llei. Més diré, els acudits de 8 rodes sobre el Palma Arena, genials!


Una altra tema abans de començara a contestar els comentaris que m’han fet arribar. Sembla que el meu darrer article ha aixecat moltes bòfegues:

Jo no he acusat ningú, no som oposició, recull comentaris punyents que es fan al carrer (i molts que me call). El que vull dir és que sols vaig escriure una qüestió de na Fina que plantejava de qualque manera per què tants polítics fan obres quan són a la Sala. Sense qüestionar la legalitat de les obres, no seria millor que esperassin a sortir de la Sala per fer segons quines coses? Que esperassin a acabar el seu periode en la política i així no donar mal que pensar. A un poble sempre n'hi ha, de mal pensats! I que alguns polítics tenguin la pell tan fina o se sentin al·ludits, no sé no sé... Ja ho deim en bon mallorquí, qui te la coa de palla...


 Valdria més que els polítics es dedicassin a la cosa pública per la qual es presentaren, i que ho fessin bé.

El Batle em demana públicament una disculpa cap a na Laura. Crec que ha de llegir bé allò que vaig escriure i com de carinyosament li enviava una abraçada. Potser em faltava dir que n'esperava una ràpida recuperació. Crec que es podria entendre però, per si de cas, ho faig ara i a més amb una besada d’ànim!
Dit això, totes troben que, com a mínim i per no ser grossera, en Tolo no ens enten gaire a les dones. Una qüestió de testosterona, vaja!

Tampoc calia anar escampant públicament la malaltia de na Laura, que per cert  no vaig comentar perquè pensava que vulnerava la seva intimitat . No veuràs mai, però mai, a cap revista del cor ni del fetge, que s'escampin malalties de cap personatge públic i amb MAJÚSCULES i negreta. Per què ho fa en Tolo? No sabem si ha estat iniciativa pròpia o potser algú que t’infla el cap o t'escalfa l’orella. Malament anam, Tolo, crec que t’has equivocat i t’ho  he de dir.


Més diré, a la famosa foto de l'agrupació no vaig ser jo qui la va fer posar-se en aquesta postura, a na Laura, i segur que ja devia estar malalta.



I consti que supòs que recordaràs, que aquesta secció va recolzar-te amb tot lo de Son Moll. Més diré (i ho tenia apuntat per després dels pressuposts-batlia, però Déu sap quan serà això) crec que a dia d’avui i vist lo vist, les regidores verdes haurien de demanar-te públicament disculpes per tots els desbarats que feren i digueren el Nadal de 2008, com també els dirigents de EU-Els Verds de les Illes, Grosske, Abril (David) i companyia, o el responsable d’UGT que demanava presó. A la vista de les diligències judicials, res de res! Tal volta després d’aquesta ficada de pota s’haurien de replantejar la seva continuitat en la política. M’agradaria saber què en pensa de la situació actual en JM Rosa, l’altre director general gabellí de qui ningú mai no se’n recorda.

Image

Per continuar amb les regidores d’EU, corr un remor generalitzat i malintencionat (i jo crec que sense fonament) que n’Urdangarin demanava 2.500 € al mes per a integrar-se a l’equip de govern i aprovar els pressuposts i canvi de batlia ditxós. Idò no és cert. Ara bé, qui és l’interessat/interessada que aquets remor corri de boca en boca?

D'altres diuen que la relació Orts-Alzina és dolenta. pesta bubònica! Que ni se saluden pel carrer... Aquests bolllicaos, pezqueñines o iogurines, anomenau-los com més vos agradi, no recorden  la recomanació de Jordi Pujol a les primeres elelccions democràtiques, quan digué allò de: "Que el vostre color polític nos vos impededeixi saludar el vostre veïnat")

I per acabar amb aquest partit, què passa amb el Fali, no havia d’acabar el mes de juny? L’ha fitxat Esports. O val mes no moure res fins que tot es comenci a aclarir?


 També he rebut una altra correu sobre si des de l’anonimat  dic o deix de dir. Sembla que s’ha iniciat una campanya per a Chercher la femme, que dirien els francesos. Jo no sé quin problema ètic veuen molts de puristes (que desprès no ho són per altres coses) per a tractar amb pseudònims. Jo crec que el seu gran problema és, per una banda, no voler afrontar un tema tal com és, independement de qui ho digui, i, de l'altra, no poder contestar dien allò de "i tu més...", o "tu també vares...", o no? Jo comprec que és difícil encaixar les critíques sense poder contestar amb altres acusacions.

Altres regidors s’ha sentit menyspreats amb el qualificatiu d’inútil. Que es pugi entendre que indirectament i de segones també va per a ell, es veu que li escalfen molt l’orella. Idò be:

L’Enciclopèdia Catalana defineix
inútil
Dit de la persona que no serveix per a una cosa determinada o per a res
inútil
Dit del ciutadà que és declarat no apte per al servei per causes físiques
 
El Dicccionari Català Valencià Balear (Alcover-Moll)

INÚTIL adj.
No útil; que no dóna utilitat
;

Quant a les valoracions, en política és difícil ser objectiu. En tot cas, com es qualificaria un col.lectiu que després de 9 mesos no és capaç de treure endavant la seva feina bàsica i col·lectiva, com són els pressuposts, tot i dedicar-hi reunions i més reunions, hores i més hores, sense cap resultat?  I aquí em referesc als 17 regidors i regidores i als assessors i assessores adjacents. Jo els regalaria aquesta camiseta





Crec que el Cap Vermell també ho significa així editorialment, tal volta  amb paraules més dolces. O no?

Vos promet que  posar-me sèria no m’agrada gens, preferesc fer una rialla, amb els calçons curts den Mateu Bessó o del Sebastià flabioler o bé amb les camises den Gallego.



Image
No se si és la millor manera anar a una presentació d'igual manera que es va a tocar les xeremies. O no? Per cert la foto de la notícia es va enfosquir una mica per tal que no es notàs que anava en calçons curts. O no?

Na Juanita troba que les coses que aquí esment en un no res s’arreglen o es presenten. Ho dic perquè ara resulta que hi ha gent que m'escriu demanant que digui tal o tal altra cosa perquè d'aquesta manera fan una viada a arreglar-ho o posar-ho en marxa. Atenció!: No som la Mare de Déu de Lourdes. Ni tan sols de l'Esperança. Si voleu alguna cosa, per favor, anau a en Gallego si el trobau qualque moment que no xerri (cosa difícil). Si no, anau a n’Orts, a en Pillu o a en Prebe. Les instàncies no serveixen per res. O no?



 A mi em fa molta gràcia que en Pillu i les seves cohorts posin el crit en el cel per lo de can Creu d’Inca, quan ell i el seu partit no sols no varen fer res en relació al catàleg de béns, sinó que una de les característiques més importants d’aquest casal, com és el voladís, se’l va carregar i ningú va dir res.
El problema, i ja ho he dit moltes vegades, és el secretisme amb què es fan les coses. Que les mostrin i les compartesquin amb els ciutadans i ciutadanes del municipi que els vàrem votar. O no?

Del PP fa temps que no en parl, diuen que si en Pep Medina ja està cansat del lideratge cabdillista i destroyer den Prebe. Uns diuen que en Prebe no es tornarà a presentar, altres que res de res. Clar, molta cosa està en funció de Palma i allà tenen poques coses clares.

  



 Em fa gràcia que els militants d’UM es vulguin diferenciar tant de les coses que fan els UCAP. I viceversa. Què passa res? Trontolla alguna cosa?  Evidentment, les cúpules ho desmentiran, però dit queda i no per mi. O no? En el bosc de  la política local jo m’hi perd.


Bé, com haureu comprovat,  avui hi ha hagut estopa per a tothom. També vull agrair les enhorabones que m’heu enviat, que no han estat poques, però com deia aquell locutor petitet i masclista, “els afalagaments debiliten”.

A continuació posaré les fotos que m’han arribat i el comentari de les quals diu així:

Image

mentre els homes de l'Escolar fan feina al bar, les "madones" fan bulla

Image

en Paco, en lloc de fer fotos per a cap vermell, fent sa xerradeta

També m’ha arribat aquestade na Margalida. Està exultant. Guapa perquè sí. Amb un estil personal, molt personal. Vos faré una confidència: Tot i que no som amigues, és la meva regidora preferida. Ho havíeu notat?



També he rebut una postal d'un tal Albert i no he entès res del que diu. Així que gràcies, però, fill meu, si no t'expliques....



Per acabar, una primícia mundial. Hi ha un rum-rum que diu que, ara per ara...

la Mostra de la Llampuga és possible que no es faci





 Sembla que ha sortit de devers el moll. I mentrestant, el regidor de Fires i Mercats parla de 4 dies de mostra.

Iuhu!!!!!

Algú ha pres alguna pastilla més de les receptades?

Ja ho diu la cançó, res és veritat ni mentida, tot depèn del cristall amb què es mira. O no?




En definitiva, com a la foto, tots hem de passar per aquest camí, tant si entram com si sortim. Però ningú vol ser ni el primer ni el darrer. Tu ja m'entens. O no?


Image

Una abraçada i molts d'anys!