Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 3026
M'havia proposat no escriure res fins al canvi de batlia, per no influir en lo més mínim en el lamentable espectacle que cada dia ens ofereixen aquesta mena d'il·luminats i enlluernats que van a perdre el temps per devers la Sala. Però, ja ho veis, cansada de rebre correus i missatges per tal que donàs senyals de vida, aquí em teniu. No parlaré del tema en qüestió, que aviat veurà bon port. Ara, ja no tenc llengua de tant de mossegar-me-la.


No heu de passar pena, perquè ho he anat apuntant tot i són més de 15 pàgines de xafarderies al respecte, que a poc a poc vos aniré relatant.

Recordareu que a l'article passat parlava que xafardejar ajuda a reduir l'estrès, l'ansietat i fins i tot permet viure més. I que això és exclusivament per a les dones. Idò bé, a la setmana següent vaig rebre un correu masclista fins a la medul·la amb aquesta altra notícia. Clicau damunt per llegir-la bé:



Res, no n'hi ha més i allà on no n'hi ha que no n'hi cerquin! Ara resulta que fan un esforç sobrehumà per escoltar-mos. Sords haurien de ser tots. Si tanmateix no escolten! O no?



 El relat oficial comença abans de les eleccions europees. Sembla que fa tan de temps..., com si millor que ens oblidem del tema, saps?
Llavors vaig veure una foto de n'Abril amb el vestit ben arrugat i em demanava si no tenia planxa. Tot d'una em va fer arribar un missatge a través d'un missatger, dient que sí, que té planxa. Que ho sàpiga tothom!


I jo dic, beníssim, ara ja només falta que l'empri i al manco surti de ca seva impol·luta. Fotos posteriors he vist que indiquen que encara continua amb les arrugues de sempre. Na Bel diu que el més fàcil és que compri roba d'aquesta que no s'arruga. O no?
M'han dit que ara va d'assessora del batle i així la presenta en Tolo. Si dic el que pens, em poden tancar. M'estim més callar, de moment!
Una abraçada per a ella, que sé que és per l'hospital.

I parlant de les eleccions, encara no me'n puc avenir de les declaracions que va fer en Miquel Nadal devers la Porciúncla en plena campanya:  "Por fin estamos en la coalición en la que debemos estar (con Convergència i Unió y el PNV), y no como hace cinco, años cuando nos vetaron quienes siguen siendo nuestros enemigos, el PSM".

Crec que desprès d'aquesta cagada o, millor dit, diarrea mental, decidiren fer-lo fora. Li van haver de recordar que en democràcia hi ha advesaris polítics i que fa un any hi hagué una candidatura conjunta anomenada UNITAT. Atenció doncs a aquells que parlen d'una coalició semblant, entre nacionalistes de tot pelatge a Capdepera.
Si fos així, ja no tendria cap dubte que Capdepera és el municipi-laboratori de les Illes. És a dir, on els polítics han decidit fer tota classe d'experiments.

A l'article anterior també parlarava dels tres batles que tenien a Artà. En Tolo (qui t'ha vist i qui te veu) no va torbar-se ni un moment en fer-me arribar pels quatre costats missatges en el sentit que era imminent el seu trasllat a sa Font de sa Cala. Bé idò, ja ho sabeu. Ara que pel temps que li queda... O no?

Perquà a banda de si hi haurà o no canvi de batle, el tema de l'estiu és el puig de na Nofre. Poca gent sabia on era i ara corren imatges del google-maps per tot arreu. Fins i tot diuen que hi ha un jaciment arqueològic, allà. No sé si és ver, però sembla que les informacions venen del grup de gabellins no identificats de la carta sobre la Capdepera del  XXI.



Vaja marró que li ha passat, son pare! Crec que en Tolo està acabat. Diuen que a Palma ja li cerquen acomodament. Algú pot pensar que ell no en sabia res? Tan mal assessorat està? El que més m'estranya de tot plegat és que el nou comentarista polític del Cap Vermell, en Pep Silva, no en digui res de res. Què opina, al respecte?

N'Antònia pensa que un cop aixecada la llebre, tothom tem les amenaçants paraules del fins ara batle a DM: "Estamos entrando en un juego peligroso ya que cada uno debe ver lo que tiene en casa antes de acusar".

Idò! Què vos sembla? Na Xisca, cada vegada que en parlam, recorda les seves paraules al final d'un plenari: "Jo sóc l'especialista en merda"
Les recordau?

Deu ser per aixó que ningú ha demanat encara la seva dimissió. Tothom té per amagar! Na Fina, ella sempre tan càndida, no entén per què els polítics quan comanden, "fan ca seva". Recorda les cases d'anteriors batles, metre tenien la vara, les piscines i reformes de regidors anteriors i actuals. Per què deu ser que tothom aprofita per fer-ho quan és a la Sala? No entraré a demanar qui ho fa i els contractes que té amb la Sala.

Algú, malintencionat, m'ha recordat que la casa està devora el futur camp de golf de Son Jaumell. Recordau on llegíreu la xafarderia, quan parlàvem de la bassa? Mira que si aquesta fos certa!





La resta segueix igual, fan molts d'anuncis que si WIFI, on?; que si web del castell, quina? que si audioguies, de què?; de la piscina, ja no saben on és (si no fos per les senyalitzacions que ells mateixos posaren)... Això es diu vendre fum. Aquí i a la Xina!

Una altra cosa, a un plenari vaig sentir que en "Pillu" etzibava que el 2009 ja s'havien gastat 40.000 € en publicitat i vaig demanar als del Cap Vermell quans els n'havien tocat, a ells: 1.000 € per l'anuari, em respongueren. I la resta d'anuncis municipals que teniu? Estam esperant a signar un conveni, però...

La vertadera web municipal de Capdepera i la publicitat es perd per altres bardisses? No entenc res.

I per acabar de rematar Capdepera Ràdio, estrena web. Ara és .net. Encara no es pot escoltar per internet.
Ara bé, de què van les notícies: doncs d'Artà.

- Ja tenim la Seu plena d'ous!

Aquestes són les notícies a dia d'avui:
- Programa festes d'Artà
- ACTE D’INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ "L’OBRA D’ART. FONS ARTÍSTIC DELS PRIMERS 45 ANYS DE L’OBRA CULTURAL BALEAR" A PALMA
- MEMORIAL EN RECORD DEL CINEASTA I PINTOR ANTONI RIERA NADAL A PORTOCRISTO
 - CONCERT DE SANT SALVADOR, AMB MANEL I CRANC PELUT
- III. Festival Internacional de Música Capdepera 2009
- Més de 30 nins i nines s’apunten al I Campus de Ball
- L’Ajuntament, l’Associació Hotelera i la Conselleria d’Educació i Cultura han signat un conveni en matèria de Formació Professional
- Manel + Cranc Pelut a Artà

Clicau l'imatge i comprovau-ho:


Llavors sap greu que digui que enyor en Barona!

Dues cosetes més:

Molt bo l'article de les parelles de ball. De lo millor de l'estiu. No em cans de mirar-ho. Per cert, tenc més fotos que qualque dia penjaré. Ara, la millor és aquesta de les meves dues dives municipals plegades i fent cara de bones amigues:





  Com podeu veure, n'Orts continua fent-me cas en el vestir, cosa que m'alegra molt. Na Pilar Gasull també, i ja era hora!







                         .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Lo de la manipulació de l'equesta em preocupa. Això vol dir que hi ha gent a qui molesta el Cap Vermell. Més diré, li molesta que la gent digui allò que pensa. I això és l'estirp més feixista que pot haver-hi, tengui o no tengui estudis. No he llegit cap comunicat de suport al Cap Vermell. No sé si n'hi ha hagut de paraula. Però és més greu del que ens pensam! Les meves indagacions apunten cap als manipuladors de la Sala. No en tenc proves. Però ho sabré. A un poble tot s'arriba a saber!


Per acabar, aquest és el David que hagués escolpit en Miquel Àngel si hagués nascut als nostres dies. O no? Homes, tants com cavalls verds!




Un avís: si he de parlar del bossot de devers la parròquia de Cala Rajada, se n'anirà ben servit a Roma. Queda avisat, pareixerà que és el món que l'empeny. I també va per aquell que li ho consent i amb una rialleta el justifica.


Siau feliços i  com sempre, si us sentiu agreujats o voleu proposar algun tema, ja ho sabeu:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Com ja vaig dir fa una any, pensau que això és un espai de xafarderies. No som l'oposició. Per això ja hi ha el PP i Es Grup. O no?