A la fi!. Ja era hora que acabàs la campanya electoral! Farta estic! s'ho haurien de fer mirar; i a fons!
Els eslogans són tot un insult a la inteligència, ja ho va dir en Cela Conde: ´Està per demostrar que l'espècie humana sia intel·ligent´. La veritat és que, després de saber-ho, vaig quedar més tranquila.
 


 Quan sentia els eslogans electorals: ESTE PARTIDO SE JUEGA EN EUROPA; AHORA, SOLUCIONES; CRISIS DE DERECHA, SOLUCIONES DE IZQUIERDA...a mi sols me venia el cap el missatge de MEDIA MARKET: "Jo no soc...tonta" (en el meu cas).

L'únic missatge és: Si guanyen els altres anam directament a l'abisme" o per entendre'ns: "Que ve el llop". El llop sempre es referit al partit contrari. Na Juanita demana: No hi haurà mai cap San Francesc? I ho diu (aclariment per als polítics) per allò del germà llop. Encara seguim amb la sentència de sir Thomas Hobbes de que homo homini lupus, l'home és un llop per a l'home. O no?

Jo voldria fer un article una mica divertit, com a per desembafar. I amb les fotos que m'han passat els intrèpids i sofrits reporters de Cap Vermell (ja és moral anar a tots els mitings) faré una disertació sobre les anècdotes de la campanya.


Primer de tot, una cosa: si estau al corrent de l'actualitat haureu llegit que xafardejar ajuda a reduir l'estrès, l'ansietat i fins i tot permet viure més, assenyalà estudi de l'Universitat de Michigan. Van comentar que això és exclusivament per a les dones. A més, van indicar que d'acord amb aquesta investigació, les hormones femenines, xafardejar redueix l'estat d'ansietat i nervis en les dones. Els autors de l'investigació sostenen que la gent que viuen relacions molt properes, són més felices, sanes i viuen més que les persones que no tenen relació amb altres gents. La raó d'aquest xafardeig sa, es degut a la progesterona, una hormona sexual relacionada amb el cicle menstrual i que contribueix a la formació dels caràcters sexuals secundaris. Van esmentar també, que l'estudi reflecteix que al sentir-se emocionalment les dones prop d'un amic, les dones augmenten els seus nivells de progesterona, el que els ajuda a reduir l'ansietat i l'estrès.

Image

Va't aquí el perquè de l'èxit d'aquesta secció o del mateix Facebook. Ens agrada saber allò que fan les altres. La questió és: podran els homes, lectors d'aquests articles,  arribar a comprendre-ho. Na Bel troba que ells són tan xafarders com nosaltres les dones, però com tenen tan poca memòria llavors no se'n recorden d'allò que els han dit i no poden xafardejar.



En primer lloc els penells ni s'han omplert, i els bars d'Artà (te dallons la cosa) els han aprofitat.

Image

I no sé que és més greu, si com els d'Esquerra Unida no han penjat ni un sol cartell o els qui els han aferrat amb una cola tan xereca que l'endemà eren a terra.

Me va sorprendre gratament lo polits i ben vestits que anaven els d'esquerra-entesa. Un blanc impolut de la camisa den Quegles i un negre modernot den Lladó. N'Antònia troba que és el mínim que podem demanar als polítics, però si continuau veureu que no sempre és així.

   


Per cert, un parèntesi, n'Orts continua millorant en el vestit, lo de directora general i allò del fons d'armari m'ha fet cas. Gràcies, Maria. De qui uns anys ten temeràs de la raó que jo tenia quan te deia tot això.


Però, reina meva, els dois que dius cada dia són més grans. Ho dic com aperitiu del proper article que anirà de plenaris. Ara si te serveix de consol, no ets l'única, és, gaire bé, una tònica general.

El miting del PSOE, dugué una ministra, quin luxe, o quines poques feines. Tot és possible. Però la cosa donà molt de joc:

Fotos d'abans. Una cosa: Qui dels 4 va restret? Fàcil. O no?



Realment, n'Antich no és l'alegria de l'hortet. En canvi en Tolo estava exultant, ara mirau la "peineta" que col.locà a la regidora d'Artà a aquesta foto. I ella, ben contenta...

Image



Ara vos ne diré una altra d'Artà. Diuen els artanencs que tene tres batles:

- Es ballador, en Gili, l'artanenc d'arrel.

- En Joan Carles Verd, el candidat d'UM a les Europees, que és batle de Sencelles però que sols hi va per a dormir. Tot el dia és a Artà.

- I en Tolo Alzina, batle de Capdepera, que allà hi va a dormir, entre d'altres coses.

A més afegeixen, si en Prebe guanya una moció de censura, continuaríem amb els tres batles.

La veritat és que a mi, aquests comentaris, m'emprenyen!








Continuam, mirau la ministra, Ella un traje verd festuc (pistatxo) amb una camiseta que du marcat RV. Que deu voler dir aquest RV?
Rodolfo Valentino. NO, Roberto Verino.



Ara sembla que aquesta camiseta no se la lleva ni per dormir. Mirau la foto oficial de la web del ministeri:


Vos diré qui és Roberto Verino: la senzillesa i l'estil   És un dissenyador de primera fila. Nascut en Verín (Orense), Va estudiar Belles Arts a París i al seu retorn es va fer càrrec de l'empresa familiar, on va començar a fer els seus primers dissenys.
En 1982 crea la seva primera col·lecció de prêt-à-porter femení amb el nom de Roberto Verino. L'any següent obre la seva primera botiga de París, en el cor de Saint Germain, i participa en el Saló d'Alta Confecció Femenina de París, en el Saló de Milà i en el Festival Internacional del Lli de Montecarlo. A partir de 1984 està present en la Passarel·la Cibeles de Madrid, i els seus dissenys senzills, minimalistes, elegants i còmodes es passejarien pel conegut certamen madrileny, en el qual fins a 2004 (any que va deixar de desfilar en Cibeles) ha consolidat la seva trajectòria gràcies, especialment, a la qualitat dels teixits amb els quals treballa.
En 1992 obre la seva primera botiga a Madrid, i a partir de llavors comença a diversificar més els productes que ven sota la seva marca: ulleres, moda per a home, fragàncies, rellotges i una línia per a la llar.  

Una altra dada:
 

L’octubre passat els Reis d'Espanya van lliurar al dissenyador Roberto Verino la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts en reconeixement a la brillant trajectòria professional del dissenyador al llarg d'aquests 25 anys.


Ara entenc com és que la ministra, també gallega, vesteix RV!







 Na Laura Abril degué escoltar que allò del color verd... estava de moda i.... s'hi va plantar amb això:

Jo me deman: Què no te planxa a ca seva?

   


Na Riera, a l'esquerra, també anava de verd, però és una altre "porte". Na Teresa és una altra cosa. Tota una senyora. Te la ports escoltar i dur allà on vulguis. Na Xisca diu que és la quota europea de les illes per que és la única que sabia idiomes.


Per contra na Mercè Amer, en mig, sempre va vestida de blanc i negre. Na Bel troba que va com una monja. Però que hauria d'anar alerta amb els botons de la camisa. O no?













Image

La cotxada oficial, guadies civils i policies que havia allà per quatre rates era explendorosa. Fa bo anar als mitings en cotxe oficial. Si més no, no cansa.

Image

I que tengueren en comú el miting del PSOE i el dinar del PP: Que a tots dos hi anà en pillu o que a cap dels dos havia en prebe.

En Mateu Melis, pillu, ara mateix és com el juliverd de n'Arguiñano, està a tots els plats. Tot hom el vol. I ell se deixa estimar. Aquí el teniu al fons.
Aquesta foto és bona per veure la caretes que fan els militants d'aquí. I com no podia ser d'altra manera hi trobareu la parelleta de moda del poble. Ara els hi diuen els siamesos. No sé ben bé per què.

Pasem al dinar del PP. Aquest que dona l'esquena és en Mateu, se veu bé.

Image

Però entre les fotos he vist un estol de gorreros i gorreres que fa por. O no?

Image

Ja ho deia la cançó, la vida te da sorpresas,....

Continuem aquí veureu l'empresariat i els militats més selectes del poble. Per cert en Massanet, de l'Associació hotelera, també quedà bé i anà als dos llocs.

Image

La paella de mariscs no fou xereca i el retràs normal dels polítics va fer que en donar el sus s'hi aferrassin fort. No tocaren voreres. Ara lagent del PP hauria de procurar no fer tant de renou de plats i forquetes quan emngen. Ja ho deia mu mare, allò que no s'aprèn de petit,....

Image

I aquesta és la taula presidencial. En Boutique que amb lo simpàtic que és, a les fotos sempre surt que pareix que està emprenyat. Com veis hi ha un lloc buit davant n'Estaràs. Era el den Joan Ferrer. O de na Pilar García. Se veu que no van d'ella. De fet ningú del PP de Capdepera ha mobilitzat el seu electorat per anar a votar. I els hi ha anat com els hi ha anat. Ells es pensen que no hi ha por, però qualque dia se'n duran un ensurt dels grossos. Mirau quin dia vos ho dic.

Image

I a falta de pa,...na Maribel Vives va fer d'amfitriona. I ja hi som! Traje de tela de cortina i coll de barco. Què ningú no les hi diu allò que pensen? Jo crec que és com lo del vestit de l'emperador...les veim fer el paperillu i callam. Ja ho veurem.

Nines, si qualque dia no sabeu com anar, digau-m'ho! enviau-me un correu i vos assessoraré de franc. De debò.

I arribà la xerradeta de n'Estaràs! Devora la gelera de La Menorquina.

Image

Mai m'havia fixat en la piga de la cama esqueera. Vestit a l'estil ètnic negre. Correcte per ser el mig dia.

Ara, què voleu que vos digui de na Rosa. Quan va dir allò de que con Rosa estarás mejor. Com a lema seu, pensava que havia arribat al límit del ridícul. Vos fa gràcia? Jo pensava amb en Buenafuente quan diu, aquest acudit és meu!

Jo l'he trobada molt desmillorada, com si hagués posat pandero. Rosa, tenim una edat que ens hem de cuidar. A més ja es va parlar a les eleccions autonòmiques de si l'havien retocada amb el photoshop, i vaig pensar: "Deu ser això"!

He cercat per tot i no he trobat cap foto del 2007 que estava amb en Matas i na Cirer. Vaig continuar cercant per confirmar o rebutjar les meves teories i me trob tot això:

Image

Aquesta confirmà totes les meves teories, totes me donaren la raó i ha Juanita me va fer veure el puntet hortera que te.: " Amb en Rajoy aquests topets grocs". O són molt capritxoses o les assessores no fan res de res.

Per acabar de confirmar-ho aquesta altra:

Image

Aquesta foto ens mostra que, tot i que ens sàpiga greu, hem de saber retirar a temps allò que nos ens passà o no ens ve be. Perque si no passa el que passa i semblam que estam embotides dins del vestit en lloc de lluïr-ho.

Llavors vaig llegir al diari que havia dit:

´No me han hecho ´photoshop´, soy yo al natural, solo que maquillada´.


Ja ho has dit tot nina. Una altra que va faltar a classe de religió quan explicaven allò de: "excusatio non petita, acusatio manifiesta".



Tampoc acudí al dinar en Joan Flaquer. Hagués estat tot un detall, però tampoc fa bones llesques amb en prebe.

La veritat és que des de lo den Rasputin se'l veia poc per enmig. La partideta al Juva els dissabtes, i poca cosa més. Enguany el veren pel mercat, ja de vespre. On? A ses herbes, evidentment. En Joan te fama de bon bevedor.

Image

En Joan diu en petit comité que vol tornar a la universitat i anar abandonant la política. Gaire bé el mateix cantet que en Miquel Àngel, ja ho veurem amb un partit tan  dividit com el PP a les illes, pot sortir qualsevol cosa. I no seria extrany veure-lo de president del PP com a solució de consens. Llavors recordareu on ho llegíreu primer.


Per altra banda en poca palla continua la seva escalada mediàtica ara com a presdient de UM. Dimarts 9 va ser amb na Neus Albis, la Terribes mallorquina, on parlà bàsicament del seu partit.

Image

aquest és l'enllaç:
http://tvmallorca.net/pages/verclip/10948


I per acabar una foto dalt del castell. Gallego i Flaquer. Me conten que fou un apart que tothom va veure per analitzar l'estat de la questió de la batlia de Capdepera. Me consta que en Miquel Àngel s'ho ha près com un tema personal. I amb raó. Els pactes estan per cumplir-se. O no?

Image

En els vostres comentaris hi ha divisió d'opinions, però guanya la que abans d'acabar l'estiu serà batle.

Ja veurem que serà en ser cuit!



Siau felices i  com sempre, si us sentiu agreujats o voleu proposar algun tema, ja ho sabeu:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


















































¿Qué hacen los humanos diferentes de los chimpancés?, se preguntó el investigador. "Lo que define a un ser humano es el lenguaje articulado, el poder emitir juicios morales avanzados y la capacidad de expresar preferencias estéticas",