Multa a uns apartaments turístics i altres herbes...

Image

Del diari "El Mundo-El dia", en la seva edició d'aquest dissabte (4 d'agost):

"El Consell de Govern sancionarà uns apartaments turístics de Cala Rajada (...) L'empresa sera multada amb 33.150 euros per incórrer en una falta greu i una altra de molt greu (comercialitzar el tot inclòs i explotar unitats d'allotjament il·legals"

Mercadet artesanal

"Diari de Balears", del mateix dia, informa de la polémica sorgida entre els comerciants que fins ara han venut els seus productes de nit, a la plaça dels Pins, i l'Ajuntament, que els ha obligat a traslladar les paradetes a la plaça d'es Castellet. Esperem que, tot i tenir-la tan a prop, la sang no arribi a la mar.

Accident

Segons "Última Hora", també del dissabte, un estranger es va accidentar quan es trobava a la zona de la talaia de Son Jaumell. L'home, en trobar-se sense cobertura del mòbil, no va tenir altra pensada que calar foc, perquè se'n temessin de la seva situació. I així va ser: el rescataren amb un helicòpter i el dugueren a un hospital on sembla que no se li detectà res greu. Mentrestant, els bombers hagueren d'intervenir per apagar el foc, que cremà uns 50 metres quadrats. Bé va anar. El pinar de l'agulla és molt a prop. I ben mirat, és aquesta la millor manera de cridar l'atenció? Calant foc? Hi ha coses males d'entendre, en aquest món, i aquesta n'és una.