En un ple aspre on n'hi hagi, que si tu fas, que si tu també feies, que si mitges rialles de despreci i despit al contrari. Crits, o si més no alçades de veus. Resulta que en Joan "Prebe" va i molla:"…res, en vés d'això anau a cercar a na Maria per sa cuina…." (minut 66)

Ets una hacha!

Na Fina, que és la més informàtica de totes, m'ha fet el tall, clicau damunt la foto i escoltau-lo. Encantador, o no?
La veritat sia dita, al mateix plenari de dia 3 de febrer, molt abans, ja s'havia tornat a anomemar la revista "Cap Vermell" i és que sembla que la vida del poble giri al voltant d'aquesta publicació. Jo sols fris de veure com els ha quedat l'anuari. Diuen els qui han vist la maqueta (són molts pocs) que serà un meravella.

Image
 
Bé, cercant el més difícil encara, i talment sia per seguir les passes televisives de "el follonero" (la Sexta") convocaré un doble concurs sols per a polítics:


1 
 
- Qui primer torni a dir en un plenari "na Maria per sa cuina" serà obsequiat per Postres Navarro amb mitja dotzena dels seus postres més exquisits. 




 
Però com que no tothom parteix amb igualtat d'oportunitats, ja que parlen (quan no s'embullen) per ordre de vots, convocaré un segon concurs:
 

2



- Entre tots els regidors i regidores que diguin "na Maria per sa cuina" als plenaris que es convoquin fins al Mercat Medieval es farà un sorteig d'una botella d'herbes de Can Planetes. Cada vegada que ho diguin tendran una papereta més al sorteig.
  

El sorteig es farà dia 9 de maig al programa el cafè dels dissabtes i l'entrega serà a la gran paradeta solidària de "ses herbes" després del pregó (cap allà les 20,30 h). Jo hi seré!
 
Tot això ho faig esperant que les herbes calmin els nirvis tan exasperats que hi ha aquests dies. Ja ho diu el joglar:
 
Els nirvis solen calmar
i els dolors premenstruals,
són herbes estomacals
molt bones per rebaixar
la sang i per expulsar
les ventositats com cal

3


 
Però vull plantejar-vos, alhora, un tercer concurs sols per a vosaltres estimats lectors:

- Enviau un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. dient qui serà el primer polític que dirà "na Maria per sa cuina"  i entre tots qui encertin sortejarem mitja dotzena més dels postres den Toni Navarro. La dolçor més exquisita. Podeu enviar tots els correus que volgueu. Ànims i molta sort!




I per acabar deixau-me dir-vos que tot aquest aldarull dels darrers dies per la gran contundència urbanística al municipi, que ha ocupat portades als diaris d'àmbit insular, o les declaracions del batle dient que  a l'urbanisme de Capdepera hi haurà un abans i després de l'hotel Son Moll (De franc).
Tot això no és del tot cert!

Si bé Son Moll va posar damunt la taula una sèrie de questions urbanístiques, ha estat la sala multiusos (puta nom!) la qui ha destapat la caixa dels trons. La realitat és que l'Ajuntament la feia sense el projecte aprovat, és a dir sense llicència. El PP se'n va tèmer i obligà al Batle a fer allò que s'anomena un "paro d'obres". És aquest el motiu pel qual les obres han estat aturades més d'un mes!

Empegueïts i dolguts, l'equip urbanísitc polític de l'Ajuntament va dir: a si! idò, o tots moros o tots cristians! i tot allò que es mou i no te permís.
Ben fet! ja era hora! però primer haurien d'entonar un mea culpa i després pensar en aquella sentència evangèlica que diu allò de qui estigui net de culpa,....

De totes maneres, sia com sia, si més no es curiós que aquesta versió no l'hem poguda llegir a cap mitjà. Bé, aquí sí!

Reflexionem al respecte. Hi tornarem!


Image